Rochii sclipicioase care te fac remarcată

Dacă tot sunt în căutarea diverselor rochii, am zis să caut și ceva mai sclipicios și mai altfel. Niște hăinuțe care să te scoată în evidență și care să te diferențieze de oricare alt invitat la petrecere. Nu sunt genul care să prefere decolteul generos pus la vedere doar pentru a atrage priviri. Cred că cel mai potrivit este să apelăm la hăinuțe care să fie elegante și în modele drăguțe și ușor fistichii.

La o simplă căutare a rochiilor ieftine sau cu ochii după categoria cheap homecoming dresses găsesc tot felul de modele drăgălașe și foarte girly care îmi ies în cale și cărora nu le pot rămâne indiferentă.

O rochie din dantelă cu broderie drăguță poate fi mereu o alegere potrivită. Îmi place modelul și cred că favorizează o siluetă perfectă sau aproape perfectă. Cred că și culoarea mă face să mă duc cu gândul la păpușelele aproape perfecte și cred că asta este și ideea acesteia.

O rochie crem cu broderie aurie pare a fi o alegere interesantă. Pe mine m-a convins cu acea inimioară din partea din spate deși lungime mi-ar fi plăcut să nu fie chiar atât de scurtă.

La această rochie îmi place mult modelul în sine. Aș mai fi lucrat un pic la detalii și cred că mi-ar fi plăcut ca în loc de broderia argintie să fie ceva auriu sau alte câteva schimbări care s-o facă mai drăguță. În altă ordine de idei are și ceva drăguț care totuși mă face să-mi îndrept atenția asupra ei.

Voi ce fel de rochii preferați pentru o petrecere? Căutați ceva mai clasic sau mergeți pe modele ceva mai interesante?

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.