Îmbrăcăminte din fibre naturale pentru copii de la Navels.ro

În ultimul timp sunt tot mai preocupată ca totul să fie cât mai natural și implicit de îmbrăcămintea fetiței mele. Recent am descoperit Navels.ro care este un site complet în ceea ce privește îngrijirea bebelușilor. Părinții pot descoperi câteva variante extrem de practice în ceea ce privește îmbrăcămintea celor mici, sisteme de purtare, scaune auto sau încălțămintea flexibilă.

Îmbrăcăminte din fibre naturale

Amestecul dintre cea mai fină lână merinos cu mătase delicată (70% / 30%) arată avantajele fiecărei fibre și oferă un confort confortabil și de lungă durată. Cu amestecul din lână merinos și mătase nu există riscul creșterii căldurii și reglează temperatura – încălzesc pielea când este rece și răcesc pielea când este cald.

Lâna este excelentă ca strat interior deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului și poate absorbi mult mai mult lichid decât bumbacul(de până la 5 ori mai mult), păstrându-l pe cel mic uscat. 

Ce haine din fibre naturale am eu de la Navels.ro

Navels are haine din lână merinos, bumbac organic și mătase datorită șirului generos de beneficii pe care le au asupra pielii, dar și pentru că provin din surse naturale. Eu am un body cu mânecă lungă, un body cu mânecă scurtă, o pereche de pantaloni și o căciuliță.

Hainele lor sunt diferite de produsele cu care sunt eu obișnuită. Sunt ușor diferite la atingere față de hainele de bumbac, dar pot să spun că îmi plac și că se vede calitatea. Îmi place faptul că sunt elastice și le va putea purta Eva o perioadă bună de acum înainte. Eu am mărimea 62/68 și la cele 2 luni ale ei pot să spun că-i vin perfect.

Se comportă foarte bine și la spălat. Body-ul cu mânecă scurtă l-am folosit cel mai mult și arată impecabil și acum după câteva spălări și purtări. Nu s-a decolorat, nu s-a scămoșat și nu s-a lărgit. Eu cred că merită să investim în calitate când vorbim de copiii noștri!

Voi folositi haine din fibre naturale pentru copii? Cunoasteti site-ul Navels.ro?

You may also like

22 de comentarii

 1. Nu am auzit de acest site pana acum.Cand o sa am un bebe am sa comand si eu hainute.Printesa Eva este o scumpa sa va traiasca sa va bucurati de ea!

  1. Recunosc ca nu am incercat niciodata hainute cu lana în compoziție,doar bumbac.Bebelina pare să se simtă foarte bine îmbrăcată așa

 2. Nu am haine din fibre naturale ,nici nu știam despre acest site ,dar se merită să facem investiții în ele ,fiind calitative și mai ales pentru copii noștri care merită tot cei mai bun și frumos !

  1. Văi…ce obrăjori dolofanii …și frumoși…. Să îți trăiască!
   Sincer, eu am folosit hăinuțe numai din bumbac moale….pentru că al meu, are pielea sensibilă…și se irita dacă fibrele sunt aspre…
   O sa intru să prospectez, acest site!
   Pupici!

 3. Ce fain ii sta Evei în ele…si ce fericitaeste în marsupiu …la căruț nu e bine…nu o simte pe mami… Mulți pupici și sa le poarte cu drag

 4. Nu am auzit de acest site, dar sunt foarte frumoase hainutele, imi plac, si sunt sigura ca sunt calitative, mersi pentru recomandare!

 5. Stiam de ei, dar nu am cumparat nimic de la ei inca. Folosesc hainute din bumbac pentru copii mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.