O vizită la IKEA

Am fost săptămâna trecută la București cu treburi însă am avut timp și pentru mici mofturi precum să mă duc la IKEA. Oricum nu a fost neaparat ideea mea ci am fost influențată de o prietenă. Am ajuns la ea acasă și cum era și normal imediat mi-am scos laptopul din gentuță. Ea a fost atât de drăguță și mi-a dat un suport de laptop foarte util și foarte drăguț. Partea care o ții pe picioare este o pernuță moale iar partea pe care stă laptopul este un suport de plastic solid. Mi-a plăcut atât de mult încât am zis …. îmi trebuie și mie.

 

Acesta este suportul pentru laptop. Sunt foarte încântată de el și îmi place mult. Am dat 49,9 lei pe el.
Cum era și normal nu am cumpărat doar atât. Am mai găsit niște cutiuțe foarte utile și foarte bune ca preț. Am dat 25 lei pe 6 cutii … de fapt 2 seturi pentru că am câte 2 din fiecare. Lateralul cutiilor este tare(banuiesc că are un fel de carton pus) iar fundul cutiei este prevăzut cu un fermoar și este mai subțire.
Așa erau prezentate cutiile. Însă eu nu le țin așa … le țin separate. Deasupra patului am o mică policioară care era plină cu cercei, cu cosmetice, coliere, clamițe … etc și scumpul meu iubit s-a gândit să folosesc aceste cutii pentru a nu mai vedea atâtea chestii aruncate. E normal că nu îmi e comod să le pun acolo pentru că trebuie să îmi caut cerceii, pentru că am nevoie de o anumită clămiță dar asta e …
Nu am poze cu toate lucrurile înșirate însă acum așa arată colțișorul meu.

 

Mi-am mai cumpărat și un set de tablouri pentru că mi-au plăcut și pentru că aveam nevoie de o astfel de schimbare. Ele au fost la set de 3 si sunt pătrate și nu foarte mari.

 

 

Nu pot să nu vă povestesc despre vizita mea la restaurant la IKEA. Totul arată foarte bine prețurile sunt acceptabile și mâncarea este bună. Mi-am luat o porție de sarmale cu mămăligă pentru că îmi era poftă și nu am fost dezamăgită de această alegere. Mi-am mai cumpărat și niște chifteluțe suedeze cu piure și un sos de căpșuni … destul de interesantă combinația. Și desert mi-am luat o prăjitură care arăta foarte bine și a fost buuună de tot se cheamă Almondy Cake și costă doar 4,5 lei ….. O recomand cu căldură este extraordinar de bună!!!

Am fost și la toaletă în IKEA și am văzut o chestie pe care nu am mai văzut-o nicăieri …. tonomat cu tampoane(nu i-am găsit altă denumire). Era o chestie acolo care avea tampoane, absorbante, servețele umede și nazale. Mi s-a părut foarte ok lucrul ăsta … o idee genială !!!!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.