Cu ce îți completezi colecția de brățări toamna aceasta

Orice femeie sofisticată, pretențioasă, timidă, introvertită sau nu, iubește accesoriile. Sunt cireașa de pe tort, când după alegerea ținutei pun un ultim accent pe stil. Indiferent despre ce tip de accesorii este vorba, acestea se asimilează clar cu plăcerea de a face shopping în acest sens.


Iată și câteva propuneri ce țin de stilurile de brățări pe care sa le achiziționezi pentru ținutele de toamnă și nu numai:

  • Brățările statement, placate cu aur

Poate că nu ești o fană a accesoriilor din aur sau poate că nu este cazul să porți bijuterii așa opulente în ținutele de zi cu zi. Soluția de mijloc este brățara placată cu aur de 18 K, cea care de altfel nu corodează și arată spectaculos. Mai ales pentru că ținutele de toamnă tind să fie mai puțin colorate și mai degrabă sobre, astfel de brățări sunt un plus de culoare și un mod de a compensa cromatic vestimentația.

La această categorie ai de ales mai multe opțiuni. Poate fi vorba de o piesă placată cu aur roz, cu detalii feminine delicate, cu o piatră în partea centrală și forma de frunză pe care stă gravat domnește cuvântul “Love”. Un stil romantic ți se potrivește? La polul opus stă opulența cristalelor Swarovski ce decorează întreaga brățară.

  • Brățările din argint

De altfel sunt o opțiune clasică. Acest metal este preferat mai cu seamă pentru accesibilitatea lui și pentru avantajele pe care le prezintă. Unii tind să pună pe seama unei categorii de tipul bratari argint o serie de energii care ar putea să aducă un echilibru în stare. În orice caz, brățările din argint sunt preferate de o sumedenie de categorii de vârstă.

Potrivite aproape în orice context, descoperă trendul brățărilor simbol. Dispuse simplu, însă cu accent pe detaliul central, poți alege simbolul “Infinity”, cel ce ține de bogăție. Desigur că i se atribuie numeroase alte interpretări, la liberă alegere. Din aceeași categorie face parte și brățara heartbeat, cea a cărui simbol se referă la ritmul cardiac. Interesant, inedit, exact ceea ce căutam toamna aceasta.

Acel “altceva” se poate defini și prin brățara Bratara Emotion placata cu aur de 14 karate. Acest stil a cucerit publicul de la prima apariție și continuă să o facă. De stil modern, aceasta poate fi accesorizată la orice ținută, după bunul plac și după modul în care dorești să o adaptezi personalității tale.

Marele avantaj al bratarilor din argint tine si de usurinta cu care se combina in varii tipuri de tinute si stiluri. Nu iti ramane decat sa te joci cu nuantele si sa nu uiti sa iti completezi gama de accesorii cu bratari in trend.

Toamna aceasta poți, de asemenea, să continui trendul brățărilor de tip wood style sau cele din materiale textile. Acestea sunt ușor nostalgice, de inspirație rustică, cu accent pe stilul naturii, așa că sunt perfecte pentru toamnă. Desigur, nimic nu trebuie să te împiedice să adaptezi totul. Trendurile sunt doar un mic ghid și o inspirație dezvăluită lumii, dar la fel de bine poți să îți arăți originalitatea prin alte și alte elemente.

You may also like

15 comentarii

  1. intre o bratara din argint si una placata cu aur eu o voi alege intotdeauna pe cea de-a doua pentru ca sunt alergica la metale si pielea mea nu suporta argintul. Sunt pretentioase bijuteriile placate, dar macar arata bine daca ai grija de ele.

  2. Imi place sa port bijuterii, cu cativa ani in urma purtam fel de fel de bratarele, inele, cercelusi…acum am doar cateva bratari din argint si cerceii din aur…

  3. Si cele care nu iubesc accesoriile cum sunt? :))) pur si simplu nu-mi sta bine cu ele. Pe un elefant nici o bratara din lume nu sta bine si nici un sirag de margele. Imi plac, nu zic, dar arat ca mama naibii cand mi le pun…

  4. Marea mea colecție de brățări se va îmbogăți de ziua mea pentru că am nevoie de o brățară mai deosebită pentru nunta unde vom fi nași. Mă gândesc la una arămie cu pietre verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.