Parfumul Dream de la Parfumuri-celebre.eu – review

Parfumul este aproape nelipsit din rutina de îngrijire a unei femei. Aș putea să spun că este acel ultim touch care completează perfect rutina de înfrumusețare. Evident că parfumul poate mirosi diferit de la o femeie la alta pentru că se schimbă ușor mirosul în funcție de PH-ul fiecăreia. Îmi place să cred că am gusturi bune la parfumuri și tot ce mi-am ales până acum a reprezentat o alegere bună. De obicei primesc cuvinte de laudă la adresa parfumurilor purtate.

Părerea mea despre Dream – Parfumuri-celebre.eu

Vedeta de astăzi este Parfumul Dream de la Parfumuri-celebre.eu. Acesta este al doilea parfum încercat de pe acest site. Sunt copii ale unor parfumuri celebre. Eu nu am reușit să îl asociez pe acesta cu un parfum anume. Fetele spun că se potrivește cu Olympea de la Paco Rabanne. Cred că am mirosit originalul, dar nu am reșinut mirosul și chiar nu pot face asocierea.

Stil: Oriental – Floral
Genul parfumului: Extravagant, Puternic, Sofisticat
Note de vârf: iasomie, mandarina, ghimbir
Note de mijloc: vanilie, sare
Note de bază: casmir, lemn de santal, ambra
Descriere: Un parfum feminin neobişnuit, care împleteşte elemente clasice cu spiritul provocator al epocii moderne. Cu ajutorul acestui parfum veţi deveni o zeiţă modernă şi pasională, căreia nu-i rezistă niciun bărbat. Dream este un parfum pasional si dinamic, la fel ca femeia care îl foloseşte.

Parfumul Dream îl folosesc aproape zilnic. Este un fel de dragoste la prima folosire. Mi-a plăcut tare mult mirosul acestuia și chiar îl pun în topul preferințelor mele. Eu am mai încercat Desire de la ei și acesta a căzut pe locul 2. Ambele au același detaliu important în comun, persistă foarte mult pe piele. Cred că acesta se menține perfect 8-10 ore fără probleme, iar pe haine câteva zile bune. Îmi place să îmi îndrept atenția sper eșarfa nepurtată de câteva zile și aceasta să miroasă la fel de puternic ca atunci când m-am dat cu parfum.

Sunt deja la al doilea parfum și știam la ce să mă aștept. Desire l-am folosit luni de zile. Am avut perioade în care îl aplicam zilnic și reveneam la el ori de câte ori îi simțeam lipsa. Nu fac economie atunci când îl aplic și la fiecare purtare folosesc 3-4 pufuri. Faptul că se consumă destul de greu am observat și la acest parfum, Desire. Deși îl am din decembrie, nu am reușit să consum nici măcar un sfert din el. În felul ăsta mă voi bucura o perioadă cât mai lungă de timp de el.

Ați încercat până acum vreun parfum de la Parfumuri-celebre? Dacă nu, ce parfum ați vrea să încercați?

You may also like

19 comentarii

  1. Pare un parfumel tare interesant. Momentan am deja o multime de parfumuri, dar pe viitor cred ca il voi incerca si eu.

  2. Îmi place iasomia și ambra, prin urmare, îmi plac parfumurile care conțin aceste note. Nu am încercat până acum Dream și nici nu am comandat nimic de pe Parfumuri celebre dar există un început pentru orice.

  3. Si eu am avut parfumul Dream si mi-a placut tare mult! Era persistent, iar aroma era una foarte senzuala 🙂

  4. Eu i-am luat sotului parfumul Freedom de pe acest site si imi place la nebunie cum miroase. Chiar daca pe piele nu persista prea mult, in haine se pastreaza 2-3 zile fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.