Cum arata telefonul perfect?

Tot timpul ești în căutarea perfecțiunii și asta se aplică și în cazul telefoanelor. În prezent folosesc un Iphone de aproape 2 ani de care am fost mulțumită doar că în permanență sunt cu telefonul în mână și îl exploatez la maxim. Am ajuns să îmi încarc telefonul de 2-3 ori pe zi și ca să fiu sigură că nu rămân fără baterie mi-am cumpărat și o baterie externă cu ajutorul căreia îmi pot încărca telefonul o dată(o încărcare completă) și încă puțin. Mi-am cumpărat și o tabletă în speranța că va reuși să îmi înlocuiască telefonul dar nu a funcționat.

De când au apărut smartphone-urile deschid laptopul mult mai rar și multe din probleme le rezolv direct după telefon. Îmi citesc mail-urile în timp real, pot să verific ultimele noutăți după facebook, instagram,etc. Și astea sunt doar o parte din activitățile care le fac pe telefon și care mă țin ocupată.

Mi-aș dori să îmi cumpăr un telefon nou doar că am zis că pentru început să mă gândesc bine ce mi-aș dori de la un telefon. În primul rând să aibă ecranul mare, să ţină bateria măcar o zi, să aibă un procesor bun ca să pot naviga cu viteza gândului şi sistemul de operare să fie Android sau IOS. Nu cred că am pretenţii prea mari.

Cred că am găsit ceea ce îmi doresc. Am ales telefonul Smartphone Philips S398 pentru că m-am documentat şi am văzut că îndeplineşte condiţiile cerute de mine. În primul rând are un ecran de 5 inch care consider că este suficient de mare pentru ce îmi trebuie mie. Despre procesor nu ştiu foarte multe detalii tehnice dar ştiu că el este responsabil de viteza de reacţie a telefonul şi se laudă că este foarte rapid. Camera este de 8 megapixel şi se laudă că face fotografii foarte bune iar eu am nevoie de acest lucru pentru că toate pozele după blogul meu sunt făcute cu ajutorul telefonului(big like). Un alt plus îl consider că poate fi folosit cu o singură mână foarte uşor. De multe ori sunt cu copilul în braţe şi cu cealaltă mână trebuie să rezolv multe probleme. Să nu uităm şi de preţ care este foarte bun comparativ cu calităţile sale.

Mi-a stârnit curiozitatea acest Phillips şi am intrat şi pe pagina lor de facebook Telefoane mobile Phillips pentru a fi la curent cu noutăţile şi pentru a vedea ce păreri au utilizatorii.


Voi ce părere aveţi despre acest telefon? Foloseşte cineva acest model?

Follow me on         Instagram     /    Pinterest

You may also like

17 comentarii

  1. Nici eu nu stiam pana de curand ca Philips are smatfoane. Si la comparatiile pe care le vad, nu cred ca merita sa dau mai mult pe o alta marca,are aceleasi intrebuintari numai la pret mai mic.

  2. Nimic nu conferă prestigiu şi încredere mai bine decât Philips S398, graţie corpului negru şi varietăţii de culori ale carcasei. Optimizează-l cu un procesor Quad-Core de 1,3 GHz, un ecran HD IPS de 5,0'' şi o memorie spaţioasă, şi vei vedea evoluţia spectaculoasă a potenţialului tău.

  3. Te inteleg perfect! Si eu sunt dependenta de telefon, iar usurinta folosirii sistemelor IOS si Android nu o regasesc in alte sisteme de operare. Grozava alegere!

  4. Eu am telefon Acer Liquid Z3 cu Android, dar imi doresc un telefon de care vrei si tu!
    Firma este buna, iar configuratia telefonului super! Camera de 8 megapixeli te va ajuta sa faci poze foarte bune si clare, iar ecranul de 5 inchi este mai mult decat excelent!

  5. am de mai bine de un an modelul S308 si este stabil in functionare sunt multumit de el ! raport calitate pret ok pt cine nu doreste sa investeasca bani intr-un mobil , camera face poze bune afara la lumina scazuta e varza ecranul este decent ca diagonala singurul of al sau e acumulatorul ,care tine cam 7 -8 ore daca e wi fi ul deschis problema rezolvata printr-un acumulator extern de calatorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.