Keratina lichidă – protecție pentru părul expus la căldură

Cât am fost însărcinată mi-am simțit părul extraordinar de bine. Faptul că am luat vitamine și sarcina în sine m-a ajutat să am un păr frumos, cu luciu și nu am mai avut probleme cu căderea acestuia. Imediat după ce am născut au început să se vadă diferențele și știu că acum urmează o perioadă în care îmi va cădea destul de mult păr. Încerc totuși să folosesc produse de îngrijire care să-mi ajute părul să arate cât mai bine și să-l protejez și de accesoriile cu căldură pe care le mai folosesc din când în când.

Keratina lichidă

Keratina este un tip de proteină care intră în alcătuirea firelor de păr și care se mai găsește în piele și în unghii. Aceasta poate fi obținută din produse de origine animală și este utilizată frecvent ca ingredient în produsele cosmetice pentru păr.

Triodeluxe ne-a oferit cadou în cadrul întâlnirii de bloggerițe din Galați 2 produse, printre care și această Keratină lichidă. Acest produs este un tratament intensiv de prevenire a deteriorării părului. Tratamentul reface keratina din firul de păr, distrusă de factori externi (produse de styling, poluare și raze UV) și interni. Ea este îmbunătățită cu Colagen și Acid Hialuronic. Tratamentul multireparator cu efect de reîntinerire a părului are rolul de a repara și întări firul de păr.

Keratina lichidă Anian se aplică pe părul curat și se distribuie uniform cu un masaj delicat. Trebuie să folosim uscătorul de păr după aplicarea acesteia pentru a lega componentele active din firele de păr prin căldură.

Am citit despre ea și toate părerile sunt pozitive așa că am început s-o folosesc cu încredere. Efectele reparatoare se vor vedea în timp, asta cu siguranță. Ceea ce pot vedea acum, la doar câteva aplicări distanță, un luciu frumos, un păr plăcut la atingere și cu vârfuri hidratate.

Odorizant concentrat de cameră

Vă spuneam că în acelaș colet am găsit și un odorizant de cameră de la Triodeluxe. V-am lăsat instrucțiunile acestuia pentru a vedea exact modul de aplicare. Nu am mai folosit un astfel de produs care să se toarne în colțurile camerei și care să ofere un aer fresh în cameră. Mirosul este plăcut, nu este deranjant și nici înecăcios. Mie îmi place mirosul acestuia. Dacă vă plac și vouă odorizantele de cameră îl puteți încerca.

Voi folosiți keratină? Folosiți produse pentru păr care să-l protejeze de factorii externi?

You may also like

21 de comentarii

 1. Acest odorizant îl am și eu ,imi place la nebunie cum miroase ,are un miros foarte frumos ! Cu keratină am un sampon de la Farmasi și pot spune că este bun ! Să te bucuri de ele draga mea ,cred ca este minunată această keratină lichidă !

  1. Da folosesc spray ptr par cu Keratina, mască si șampon, să te bucuri de produsele primite

 2. Am folosit câteva produse pentru par, care aveau în componența și keratina, dar nu au facut minuni cu părul meu.
  Ma bucur că acest produs a fost eficient pentru tine.

 3. Folosesc sampon si balsam cu keratină! Aceste produse cu keratină fac minuni cu părul nostru!

 4. Am folosit cateva produse pe baza de keratina si mi au placut foarte mult! Multumim frumos pentru recomandare!

 5. Nu am folosit niciodata keratina lichida dar parca ma tentează. După decolorari si vopsiri repetate părul meu cere puțina atenție

 6. Vai ce fain! Nu stiam ca exista un produs care sa imi ajute parul in modul acesta.
  Eu am par tare lung si imi ia mult sa il usuc, motiv pentru care e expus la caldura mult. E exact ce trebui, multumesc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.