Detalii despre ultima comandă Dresslily

Dresslily este un site chinezesc și trebuie să recunosc că am avut ceva rețineri atunci când mi-a ajuns coletul. Acesta a ajuns în perioada în care trebuia să stăm în casă și am fost să-l ridic doar atunci când m-a sunat de la poștă să-mi zică că urmrază să-l trimită retur. Nu m-a lăsat sufletul să-l pierd așa că iată-l.

Genul acesta de rochii mă avantajează și tocmai din acest motiv caut să-mi maschez ușor abdomenul care nu este mare, dar nu este lucrat. Mi se pare că faptul că este strâmtă în partea de sus și largă în jos este exact ceea ce am nevoie. Nici rochiile exagerat de scurte nu pot să spun că mai sunt în topul preferințelor mele deși nu le resping.

Rochie înflorată

Îmi plac rochiile înflorate în această perioadă a anului. Nu știu dacă sunt demodate, dacă sunt vintage sau modelul nu este de actualitate, dar mie, genul ăsta de rochii, îmi dau o stare de bine. Rochia are un ușor decolteu în V și în zona bustului este parte peste parte. În plus în zona âtului are câte 2 pliuri de o parte și de alta a decolteului care face ca rochia să arate și mai drăguț și să se așeze frumos pe corp.

Rochia se continuă ușor pe talie cam o palmă sub sâni după care vine largă. Are ceva volum și materialul pare bun pentru că nu pare genul să se șifoneze ușor. Delimitarea taliei se face cu ajutorul unui cordon pe care eu nu mi l-am mai pus. Lungimea este una medie și se termină exact cum trebuie, în zona genunchilor. La spate se închide cu un fermoar ascuns. Eu mi-am ales mărimea L așa cum îmi iau de obicei de pe site și am nimerit-o la fix. Verificați de fiecare dată mărimile de pe site pentru că este posibil să vi se potrivească mărimi diferite de la o piesă vestimentară la alta.

Rochie cu dungi

Modelul acestei rochii seamănă într-o oarecare măsura cu prima. Este o rochie strâmtă în partea de sus și largă în partea de jos. Diferența constă în faptul că această rochie este fără mâneci și că are un material care cade frumos pe mână și dă impresia că aceasta ar avea mânecă. Acest material este ușor lărguț și îmi place cum acoperă mâneca.

Această rochie nu are decolteu doar că în partea din față are un material în plus care are câteva pliuri. Se vede frumos și acest mic detaliu. Materialul seamănă cu cel al primei rochițe și faptul că este o culoare închisă chiar nu se vede micile cute de la șifonare. Pe rochie se pot vedea dungi albe și din loc în loc buze roșii. Mi-am ales aceeași mărime și pentru aceasta – L și chiar îmi este absolut perfectă.

DLBF20 care vă oferă o reducere suplimentară de 20%: 
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd

Ce modele de rochii vă avantajează? Care dintre cele două rochițe vi se pare mai interesantă?

You may also like

24 de comentarii

  1. Wow ești foarte frumoasă îmi place foarte mult rochia in dungi cred că m-ar avantaje, dar si rochia inflorata este foarte frumoasă, să le porți cu mare drag in continuare ♥️

  2. Sunt foarte frumoase ambele ,dar cea in dungi îmi place mult de tot ,îți stă super bine cu ele ! Să le porți sănătoasă draga mea !

  3. Cat de frumoase sunt!Imi plac amândouă la fel de mult.Dar sarmalele de unde le-ai cumpărat!sunt superbe

  4. Vai ce bine iti sta cu amandoua rochite!Amandoua sunt foarte,foarte dragute!Sa le porti cu mare placere ca.ti vine perfect!

  5. Superbe rochiile. Eu am comandat doar de pe Zaful, dar am fost la fel de multumita de produse

  6. Sunt superbe, iti stau foarte bine!
    Si interesant cat de bine se asorteaza si cu nuanta cea noua de la par 🙂

  7. Ador lungimea și croiala acestor rochii, mi se potrivesc cel mai bine! Printul primei rochii îmi place la nebunie, iar acel decolteu în V s-ar potrivi super cu bustul meu cam generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.