Zi de răsfăț cu cosmetice Wibo – Valentino Cosmetics

Ieri a fost Constantin și Elena și chiar dacă n-am făcut mare lucru, am preferat să mă aranjez și să încerc câteva cosmetice noi. Uneori nu-mi propun să fac noi descoperiri și uite cum îmi ies în cale cosmetice despre care nu știu nimic. O dată cu întâlnirea de bloggerițe din martie am primit un colet cu câteva cosmetice Wibo. Marca nu-mi spunea absolut nimic și nici nu le știam așa că dorința de a le încerca a fost cu atât mai mare.

Cosmeticele Wibo pot fi găsite pe Valentino Cosmestics

În colet am primit 4 produse și trebuie să recunosc că produsele de buze m-au atras cel mai mult. Asta poate și pentru faptul că în ultimul timp nu prea am mai purtat ruj și m-am rezumtat doar la un balsam de buze. Cele 4 produse au fost: luciu de buze cu efect de măreri, creion de buze nude, pudra iluminatoare și ojă nude.

Luciu de buze cu efect de mărire Wibo

Luciul de buze are o nuanță de un roz aprins, dar o dată aplicat de buze este o nuanță naturală cu ușoare irizații și care în câteva secunde simți ușoare pișcături la nivelul buzelor. Faptul că are ardei iute face ca buzele să-mi mărească volumul ușor. Nu știu dacă acesta este doar un sentiment sau efectul de mărire este vizibil. Mie mi-a făcut plăcere să-l port și nuanța este purtabilă doar că este ușor neplăcut să porți luciu sub mască.

Creion de buze Nude Wibo

În ultimul timp am început să folosesc creioane de buze pentru că în felul ăsta rujul persistă mai mult și îmi plac buzele frumos conturate. Nu am timp suficient de fiecare dată pentru un acest pas, dar ieri a fost una dintre zilele acelea de răsfăț. Am aplicat creionul acesta care este îmtr-un nude ceva mai închis. Se vede frumos pe buze și pentru un plus de vitalitate.

Pudra iluminatoare și ojă Wibo

Pudra iluminatoare este foarte drăguță. Nu este foarte intensă și îmi oferă un glow subtil. Am zis că termin ce folosesc acum pentru că am o variantă lichidă și nu vreau să expire, apoi voi folosi varianta asta. Chiar aștept să văd diferențe între varianta pudră și cea lichidă.

Despre oja nude pot să vă spun puține lucruri pentru că nu am folosit-o deloc. Iubesc oja semipermanentă și nici nu am încercat să mă dau cu ea pentru că îmi este teamă să nu mă chinui de pomană. Ojele simple îmi sar destul de repede.

Ați folosit cosmetice Wibo până acum? Ce părere aveți de aceste produse? Care vă atrage cel mai mult?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am folosit produsele Wibo pana acum!Eu sunt lesinata dupa cosmetice tot ce ai folosit imi place!

    1. Am folosit o oja de la Wibo îmi plac foarte mult produsele lor o sa-mi comand si ruj creion de buze, pudră

  2. Nu am incercat nici un produs de la acest brand ,dar îmi place mult pudra iluminatoare ,arată super fain ,dar și luciul este foarte frumos ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

  3. Nu am folosit aceste produse dar mi-a placut cum le-ai prezentat si cred ca o sa le încerc si eu!

  4. Imi place foarte mult cum te ai machiat!iti sta foarte frumos!esti o frumoasa draga mea! Multumim frumos pentru recomandare de produse!

  5. Pe mine m-a speriat culoarea rujului in prima faza, dar m-am linistit cand am vazut ca nu arata asa pe buze. 🙂 L-as incerca si eu, pentru ca am avut un ruj de genul asta de la alt brand si mi-a placut mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.