Jucării însuflețite de copiii cu chef de joacă

Copiii iubesc jucăriile și nici nu concep ca un copil să-și trăiască copilăria fără ele. Știu că sunt și copiii care nu au posibilități și că jucăriile sunt un lux, dar când vine vorba despre copiii noștri ne dorim să le oferim cât mai mult în măsura posibilităților. Fiecare face exact așa cum consideră!

Eu sunt de părere că atunci când sunt mici sunt foarte atrași de jucării și nu are rost să le oferim aceste bucurii în momentul în care ei nu mai au nevoie de ele. Am foarte multe amintiri din copilărie și evident că cele mai prezente sunt acelea în care mama mi-a refuzat o jucărie sau faptul că îmi lua o păpușă scumpă cu care nu eram lăsată să mă joc cu ea pentru că o stricam. Nu vreau să fac și eu aceste greșeli deși sunt convinsă că fetița mea va fi marcată de alte lucruri.

Atracția pentru jucării de pluș

Cristina a primit jucării de pluș de mică, dar le-a ignorat total. Era atrasă doar de jucării de pluș care scoteau sunete sau făceau ceva. În rest nici măcar nu le lua în seamă. Cred că după vârsta de 3 ani a început să se mai joace cu cele și să le dea atenție.

Smyk a făcut mulți copii fericiți așa că o dată cu întâlnirea noastră de bloggerițe din Galați ne-a trimis 2 jucării. Acest urs de plus de mărime medie a fost apreciat extrem de mult de Cristina care l-a cărat după ea o bună perioadă de timp. Deși am stive de jucării de pluș, s-a bucurat enorm de mult de primirea acestuia.

Set cristale

Cel de-al doilea produs primit cadou a fost un kit de confecționare a cristalelor. Nu pot să mint și vă spun din start că experimentul nu prea mi-a ieșit. Am urmat instrucțiunile, dar ceva am greșit. Cel mai probabil am adăugat prea multă apă. Oricum, a fost o experiență plăcută la care a participat și Cristinuța.

Magazinele Smyk au multe jucării și Cristina știe asta pentru că are câteva păpuși de la ei. În planurile ei chiar își dorește să ajungă pentru a-și cumpăra câteva păpușele. Din păcate magazinele se găsesc în interiorul mall-urilor, iar acestea sunt momentan închise.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

25 de comentarii

 1. Orice copil se bicura când vede o jucarie de pluș! E cel mai frumos cadou!
  Foarte frumos ursuletul!

  1. Jucăriile de plus pentru ai mai sunt invizibile,preferă orice altceva în afară de plusuri. Imi place însă setul de cristale

   1. Poate ca nu mai sunt chiar un copil, dar kit-ul ala pentru crearea cristalelor imi face cu ochiul. Sunt curioasa sa vad daca mie mi-ar iesi ceva. 🙂

 2. Frumoase jucării,ursulețul este minunat și oricare copil se bucură când primeste o jucărie nouă,chiar dacă are multe ,atunci când primește ceva nou este super încântat de acea jucărie ! Să se bucure de ele Cristinica ! Este o scumpete de fetită frumușică foc !

 3. Sincer?Copiii s.ar bucura si zilnic sa le dai cate o jucarie!E tare dragut ursuletul si poate fi un prieten bun pentru copii!Fetita mea pana la 10 ani a dormit tot cu plus si era foarte fericita!

 4. Al meu băiat era topit după jucăriile de pluș. Când era mai mic și trebuia să doarmă, își lua toată armata de plușuri lângă el. Cel mai mult a fost atașat de un Mickey Mouse de pluș pe care l-a cărat în toate călătoriile noastre.

 5. Este atât de draguț ursulețul încât mi l-aș cumpăra și mie. 🙂
  Dar până una-alta, trebuie să-l iau cadou pentru a bucura 2 copii.
  Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.