De Paște poți trimite cadouri online celor dragi cu ajutorul celor de la Debonaire.ro

Debonaire.ro este cel mai nou site descoperit care este axat pe cadouri personalizate pentru diverse evenimente din viața noastră cum ar fi Paștele, Crăciunul, 1-8 Martie, etc. Mie îmi place enorm de mult imaginația acestor persoane și modul de ambalare a produselor care este absolut genial. Mă refer aici la faptul că nu este nevoie să umpli ochi un coș de produse ca acesta să arate extraordinar.

Bunătăți pe care le puteți încerca de pe Debonaire.ro

În primul rând vreau să menționez faptul că am primit cadou toate aceste dulciuri de la Debonaire.ro. Am fost plăcut impresionată de atâtea bunătăți într-un singur loc și am fost extrem de tentată să le încerc pentru că toate arătau bine. Asta în ciuda faptului că nu cunoșteam nici un produs și nici nu le încercasem până acum.

Mi-aș dori să vă menționez despre fiecare în parte pentru că mă gândesc că v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură părerea mea. Când spun asta mă refer la faptul că v-ar putea ajuta în ideea în care intenționați să vă luați pentru voi, să faceți o surpriză celor dragi și un cadou surpriză de Paște și nu știți ce să alegeți.

Trufe cu coacăze negre

Trufele sunt extrem de fine și absolut delicioase. Exteriorul este presărat cu o pudră de fructe uscate care le dau pralinelor un gust ușor acrișor și care nu le lasă să simți acel gust extrem de dulce al ciocolatei. În rest … este o trufă din ciocolată belgiană cu umplutură de coacăze negre care este apetisantă. M-a surprins și prețul de pe site care este mult mai mic decât m-aș fi putut aștepta.

Rulouri crocante cu cremă de ciocolată neagră

În privința acestui dulce am fost ușor reticentă. Nu sunt o iubitoare a ciocolatei negre și nu mă atrăgea ideea de a încerca un astfel de desert. Pentru că tot am deschis cutia, am zis să-i dau o șansă așa ca le-am gustat. Învelișul exterior este ceva crocant și ușor dulce, astfel încât gustul amărui al ciocolatei negre este aproape insesizabil. Într-un final parcă mi-a părut rău că au fost doar 6-7 bucăți pentru că au fost bune.

Biscuiți crocanți cu caramel

În ultimul timp am început să consum destul de mulți biscuiți. Îmi plac și țin loc de o mică ronțăială. Așa s-a întâmplat și cu acești biscuiți crocanți care sunt ambalați în punguțe de câte 6 bucăți. Exteriorul este dulce și cred că sunt crocanți de la un fel de zahăr caramelizat care le dau și un ușor gust de caramel. Mie una chiar mi-au plăcut.

Migdale caramelizate

Migdalele reprezintă o gustare sănătoasă pentru mine și obișnuiesc să mănânc zilnic măcar câteva bucăți crude. Evident că învelișul crocant din zahăr al acestor mogdale nu este la fel de sănătos, dar sunt al naibii de gustoase. Toți membrii familiei au sărit pe ele și pot să spun că au fost preferatele noastre!

Mini prăjitură cu bucăți de ciocolată și jeleu de portocale

Acest desert mi s-a părut unul tipic italian. O prăjitura pufoasă, gustoasă și potrivită pentru cineva care vrea un dulce. Nu este foarte mare așa că poate fi consumată de o singură persoană, iar ambalajul este foarte cochet.

Cutiile de cadou pot fi personalizate după bunul plac și pot fi adăugate doar dulciuri sau combinații de produse. Mi-a plăcut și faptul că prețurile sunt accesibile. Nu mă așteptam ca toate aceste dulciuri să fie atât de ieftine și totuși atât de gustoase. Ma încântă ideea ca acum, aceste cutii cadou, pot fi comandate atât de persoane fizice, cât și societăți care vor să-și motiveze salariații. Știu că nu este cel mai bun moment pentru asta și totuși sunt firme care merg și apelează la această metodă de motivare!

V-ar plăcea să primiți un coș cadou cu astfel de produse?

You may also like

22 de comentarii

  1. O idee minunată de a face cadou persoanelor dragi de paște, îmi place să primesc un coș plin cu bunătăți

  2. Wow foarte frumos și cred că oricui i-ar plăcea să primească un așa coș cu bunătăți ! Foarte fain pentru a fi oferit unor persoane dragi !

  3. Sa stii ca anul acesta si eu al ales sa imi cumpar prajiturile de la cineva si sa nu mai face eu nimic. Ceea ce ai tu acolo si ce am vazut pe site imi face o pofta de nedescris

    1. O idee minunata mai ales ca Pastele asta nu ne vom intalni cu cei dragi. Da..mi-ar placea sa primeac un asemenea cos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.