Babynest de la Decoriciu.ro – un accesoriu modern și practic pentru bebeluși

Îmi pierdusem speranța că visul meu de a avea doi copii se va împlini și uite că trăiesc ceva unic. Mi s-a împlinit visul sau mai bine zis mi-am îndeplinit visele avute. În primul rând îmi doream să am doi copii așa că pe 16 aprilie acest vis a devenit realitate și a doua dorință a fost ca eu să am 2 fetițe și această dorință a devenit și ea realitate. Chiar dacă perioada actuală mi-a dat ceva palpitații, am reușit să aduc pe lume o fetiță sănătoasă și după 5 ani și jumătate să o iau de la capăt cu bebelușeala.

Accesorii noi pentru bebeluși

Bebelușii sunt destul de pretențioși, dar și piața este extrem de diversificată așa că putem să alegem fel de fel de lucruri care să ne ușureze munca. Sunt și accesorii pe care le cumpărăm și se dovedesc a fi inutile din simplul motiv că cel mic nu le acceptă sau le refuză.

Babynest este cea mai nouă invenție despre care eu am auzit și m-am gândit că nu am cum să dau greș cu ea. Dacă în privința altor produse mi-am pus semne de întrebare, pot să spun că acest produs este util și chiar necesar.

Modelul ales de pe Decoriciu.ro este cu adevărat deosebit. Are 2 fete și este creat în combinație veselă de culori. Bumbacul imprimat este unul certificat și sigur pentru bebeluși. Calitatea este premium, iar textura este foarte fină.

Salteluța detașabilă este foarte practică astfel încât în cazul în care vrei să o speli doar pe aceasta, este foarte simplu. Babynestul se poate spăla direct la mașină, iar instrucțiunile sunt disponibile pe etiochetă.

Babynestul se poate întoarce foarte ușor pe partea cealaltă, cusută din bumbac waffle hearts, un material absorbant și plăcut la atingere, ce amintește de textura vafelor. Umplutura este siliconizată, hipoalergenică, cu grad de elasticitate foarte bun, ce asigură permeabilitatea aerului și efectul de micromasaj prin mișcare.

Cât de util îmi este Babynest

Eu am comandat acest Babynest de pe Decoriciu.ro încă dinainte de a veni bebelușul pe lume. M-am documentat destul de mult înainte și am zis că sigur îmi va fi de ajutor. Am făcut experimentul cu un ursuleț de pluș în primă fază și m-a atras maxim. Când am venit cu micuța Eva acasă am văzut că ea stă lejer în acest babynest.

Acesta poate fi folosit pentru o perioadă mai lungă de timp pentru că poate fi desfăcut în partea de jos și copilul să stea cu picioarele întinse când va mai crește. Cu ajutorul acestui babynest nu a mai fost nevoie să cumpăr apărători la pătuț și nici să stau cu grijă că există riscul să se lovească.

Mă bucur de momentele astea unice și trăiesc clipa. Mă bucur de tot ce-mi oferă viața și multumesc că avem doi copii frumoși și sănătoși!

Voi ce accesorii folosiți pentru bebeluși? Ce părere aveți despre acest babynest?

You may also like

18 comentarii

  1. Este tare bun acest babynest pentru bebeluși ,pe timp ce trece apar lucruri noi și mult mai bune decât cum erau înainte ,se simte ca o prințesică în așa ceva .Este o scumpete de îngeraș,frumușică foc ! Să crească mare și sănătoasă ! Creștere ușoară draga mea !

    1. Sa va trăiască prințesa si sa va aduca numai bucurii!
      Imi place acest babynest! Este cu adevărat deosebit!

  2. Să vă bucurați de ea!
    E absolut adorabila, și se pare ca pe langa somnic, adoră să pozeze!❤

  3. Ma bucur sa o cunosc pe micuta Eva. E o frumusete de fetita, la fel ca si Cristinuta si mamica. Va doresc multă sanatate. Accesoriile acestea despre care ne vorbesti in articol sunt foarte utile in primele luni de viata si par foarte sigure si confortabile pentru Eva,cred ca micuta se simte foarte bine in acest babynest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.