5 categorii de articole ideale pentru renovarea casei

De multe ori simțim nevoia de a face câte o mică schimbare în casă sau mari modificări. Dacă deja ne trece prin gând să renovam casa este bine să ne preocupăm cu privire la materialele de care avem nevoie pentru o cât mai bună renovare a casei. Renovând casa reușim să ne bucurăm de mai mult confort. Ne simțim mult mai în siguranță și ne vom bucura de o casă cu un aspect atrăgător. Iată cinci categorii de articole de care avem nevoie pentru a trece la renovare a casei.

1. Materiale pentru împrospătarea varului de pe pereți

De-a lungul timpului pereții casei suferă moficări de nuanțe sau mari schimbări de structură. Pereții își schimbă intensitatea culorii în timp. Atingându-ne de pereți reușim să producem zgârieturi sau sa murdărim anumite suprafețe ale pereților. Pentru a-i reface avem nevoie de glet pentru încercare și de finisare. Amorsa și vopsea sunt necesare în procesul final de colorare a pereților. Putem de altfel să optăm pentru tapet. După ce am corectat și îndreptat problemele pereților, ne vom concentra asupra acelei opțiuni care ne avantajează mai mult.

2. Materiale sanitare

Bucătăria și baia sunt două încăperi ale casei noastre în care ne petrecem suficient de mult timp încât să aibă de suferit modificări. Pentru baie putem alege să schimbam echipamentele sanitare. O cadă nouă, un vas nou de toaletă, o chiuvetă sau chiar un hidrofor mai eficient ne pot garanta un nivel optim de confort.

3. Scule electrice

Când ne dorim să renovăm, ne gândim și la mici modificări referitoare la corpurile de mobilier existente în casă. Avem nevoie de un flex, mașină de tăiat gresie și o masina de gaurit electrica, depinde ce modificări vrem să aducem exact.  Cu ajutorul acestor scule electrice ne va  fi ușor să schimbăm locul unor corpuri de mobilier. O mașină de găurit electrică ne ajută să facem modificări în privința corpurilor de mobilier care se fixează pe perete.

4. Aparatură nouă

Dacă tot ne dorim să schimbăm aspectul casei , am putea să schimbăm și anumite aparate care nu mai corespund din punct de vedere tehnic sau nu se mai încadrează în noua înfățișare a casei. Am putea înlocui frigiderul, aragazul sau mașina de spălat rufe.

5. Materiale de susținere a structurii casei

Pentru a consolida structura pereților și a casei putem opta pentru o plasă pentru a întări și a-i face mai stabili. Pentru a ne feri și de hoți, dar și pentru a împiedica pătrunderea aerului rece pe la geamuri este bine să înlocuim ferestrele sau să le reabilităm structura celor vechi. Pe lângă faptul că schimbăm designul locuinței vom reuși să păstrăm căldura în interior cât mai bine cu putință și reușim să facem economii substanțiale.

You may also like

31 de comentarii

  1. Mulțumim pentru recomandări draga mea ,in fiecare an înainte de Paște trebuie să fac ceva modificări ,schimbări ,curățenie ,dar și în grădină stând la curte am non -stop de muncă,doar dacă nu vreau să fac ,în rest tot timpul este câte ceva de făcut ,am inceput cu răsăditul florilor,legumelor în solar,săpatul …

  2. Foarte bune recomandările…momentan mai ușor cu s himbatul, o Madi a de spălat vase mi-ar fi foarte utilă..iar la capitolul s ule stam foarte bine… Soțul este constructor

  3. A venit timpul renovarilor . Noi am făcut cate ceva prin casa . Ne-am oprit din cauza virusului. Nici nu știu ce o sa facem până la Paște! Oricum curat facem indiferent ce ce o veni . I-am arătat si soțului articolul sa stie ce sa isi ia . Multumim ! Un articol util.

  4. Of, tocmai am terminat de renovat dormitorul matrimonial. Îmi ajunge pentru un timp de acum în colo, deși este și etajul în plan.
    Tot ce ai recomandat este de mare folos pentru o renovare, mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.