Tricou personalizat de la Printado

Iubesc tricourile personalizate pentru că ele pot transmite diverse mesaje sau pot exprima anumite stări. De această dată noi, grupul de bloggerițe din Galați, am preferat să apelăm la Printado pentru a ne ajuta cu tricouri personalizate pentru noi toate. În felul ăsta, fiecare bloggeriță avea același tricou alb, cu numele evenimentului și numele blogului pe spate.

Tricou personalizat Printado

Tricourile au arătat absolut superb. Mi-a plăcut maxim ideea și imprimeul acestora. Nu știu dacă îl voi mai putea purta pe vreundeva în afară de a sta în casă cu el, dar nu pot decât să mă bucur că am arătat toate foarte bine.

Din experiența mea cu tricourile personalizate pot spune că Printado este o firmă foarte serioasă. Când spun asta mă refer la faptul că tricoul are un material bun, care arată bine după spălare și imprimeul se păstrează timp îndelungat. Puteți vedea aici tricourile pe care eu le mai am de la ei. Chiar dacă le am de aproape un an și chiar le-am purtat destul de des în perioada caldă, ele arată la fel de bine și acum. Când spun asta mă refer atât la imprimeul în sine, cât și la tricou.

Mărimile tricourilor se potrivesc. Eu de obicei port M și tricourile luate în trecut le-am ales așa doar că pentru acesta am optat pentru un L pentru că aveam și burtica care trebuia să încapă și să nu mă strângă/țină sau să se vadă inestetic. Chiar am făcut o alegere foarte bună.

Cu această ocazie țin să mulțumesc celor de la Printado pentru faptul că ne-au fost alături la această întâlnire. Am aflat destul de târziu, dar după prima mea experiență cu această firmă am aflat că aceasta are sediu în Galați și chiar îmi doresc s-o sprijin pe cât posibil.

Ce părere av eți de tricourile noastre personalizate? Vă place cum se așează?

You may also like

21 de comentarii

  1. Sunt foarte frumoase și dacă zici că sunt și calitative este super ! Îmi plac mult tricourile personalizate !

  2. Sunt foarte frumoase !
    Și eu am unul personalizat când i-am luat motul Evelinei, și mai am primit unul săptămână aceasta!

  3. Foarte frumoase tricourile de la Printado!
    Îți vine super! O idee bună aceste tricouri personalizate!

  4. Printado sunt niste oameni tare faini ,iar Ana e una dintre cele mai simpatice persoane de Pr , Tricourile imi plac toate, am si eu cateva de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.