O noua comanda SheIn

Am dat o nouă comandă pe SheIn pentru că am vrut să profit de oferta de pe site. Mai exact, pentru comenzile peste 55$ aveți o reducere e 40% și la comenzile peste 105$ aveți o reducere de 45%. Țineți cont și de faptul că la comenzile peste 100$ comenzile vin prin curier și timpul de așteptare al comenzii este redus mult.

Rochie midi-min

Rochie midi – link

Inițial am vrut să îmi comand această rochie. Nu m-a atras poza de pe site ci pozele fetelor care au cumpărat-o. Sunt niște poze extraordinare pe care le găsiți în josul paginii. După ce am văzut acele poze parcă am privit cu alți ochi această rochie. Un alt mare plus a fost și faptul că este reducă de la 70$. Acum are un preț bun și merita să învestesc în ea. M-am gândit totuși dacă am unde să o port și dacă mi-ar fi utilă și am renunțat pe ultima sută de metri la ea.

Rochie de vara cu fluturi-min

Rochie cu fluturi – link

Mi-am ales această rochie pentru că pe 23 iulie am un alt botez. Este un botez care va avea loc ziua și aveam nevoie de o rochiță frumoasă, de zi și comodă dar în același timp elegantă. Am zis că asta este rochia perfectă pentru ce am eu nevoie. Sper să îmi ajungă până la eveniment. dacă va fi așa cu siguranță am să pun și câteva poze.

Rochie verde-min

Rochie verde – link

Doar am zis că mă axez pe rochii în această vară așa că mă țin de cuvânt. Rochia asta mi-a plăcut foarte mult cum se așează pe fetele care și-au mai cumpărat-o. Găsiți pe site multe poze cu ea. Sincer nu mi-am luat-o pentru ceva anume. Mi-a plăcut pur și simplu și cu siguranță va fi perfectă pentru concediu. Acolo mă gândesc să o port. Sper să se așeze frumos.

Care este rochia voastră preferată? Vă plac alegerile mele?

banner shein-min

 

You may also like

10 comentarii

  1. superbe rochiile, eu momentan ma axez pe cele mai largute sau material elastic dar dupa ce imi revin fizic trec la modele de acest gen mai ales ca sunt preferatele mele

  2. Am vrut sa comand si eu cateva rochii de pe site-ul shein.com si nu am gasit Romania ca tara de livrare. Tu cum ai procedat? Sau nu locuiesti in Romania?

    Multumesc frumos!

    1. Sunt din Romania doar ca de o luna cei de la SheIn nu mai trimit colete in Romania. Ei au spus ca spera sa revina si sa faca livrari din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.