Haine, accesorii și jucării pentru copii din SMYK

Smyk este unul din magazinele pe care le iubesc pentru simplul fapt că au niște haine frumoase, modele deosebite, reduceri consistente și o diversitate foarte mare. Ca să nu mai vorbesc despre jucării care sunt exact pe gustul copiilor. Nu este tocmai o plăcere, dar mă bucur că atunci când eu mă duc să aleg haine, Cristina stă și analizează oferta de jucării.

Colecția de haine și jucării pentru fete

Îmi plac mult hainele care se găsesc în SMYK. În magazin se găsesc haine atât pentru bebeluși cât și pentru copii mai mari. Modelele sunt moderne, frumoase și diversificate. Asta îmi place mie la ei. Eu chiar am mai cumpărat și în sezoanele trecute de la ei și îmi plac mult hăinuțele cum se păstrează în timp.

Eu am primit un colet surpriză cu câteva lucruri pentru Cristina. În primul rând am primit niște haine foarte frumoase. Bluza albă este în topul preferințelor mele, dar și al Cristinei. Are un material pufos și niște volane puțin mai jos de umeri. Aceasta are elastic la mâneci și în partea de jos și se așează absolut superb. În plus, pe piept are o inimă aurie mare cu sclipici pe care scrie love.

Ca și completare, am primit și o pereche de colanți. Colanții sunt elastici, cu niște flori imprimate și cu o bandă de elastic în talie. Mi se pare că se potrivesc foarte bine cu bluza. Per total, îmi place foarte mult combinația aceasta de ținută din SMYK. Pentru că mai era nevoie de un accesoriu, atunci rucsacul cu animal print a venit la fix. Rucsacul are dimensiuni mici, dar detaliile sunt senzaționale pentru că este purtat non stop.

Orice copil se bucură de o jucărie așa că Cristina a primit cadou o Păpușă LOL cu accesorii. Nu vă puteți închipui cât de încântată a fost de această surpriză. Cutia aceasta mi-a plăcut și mie. Aceasta conține o păpușică LOL și are 25 de accesorii închise individual. M-am simțit de parcă am deschis un Advent calendar. Păpușa este frumoasă foc și accesoriile sunt foarte frumoase.

Colecția de haine și jucării pentru bebeluși de la SMYK

În SMYK sunt foarte multe haine pentru bebeluși. Tot de aici i-am luat și de încălțat Evei pentru că au multe perechi drăguțe. De data asta am primit un set compus din 3 piese. Un pantalon, un body care vine ca un fel de rochiță și o bentiță. Îmi plac mult calitatea acestora pentru că se vede că sunt rezistente și nu se scămoșează imediat. Îmi place chiar și imprimeul cu animăluțe de pe body.

„Rime din cartea cu povești” este o cărticică foarte complexă. Aceasta are cântecele, litere, numere și forme geometrice. Acestea sunt ușor de identificat pentru că pe fiecare pagină spune câte animăluțe sunt, ce forme geometrice se regăsesc asociate cu pagina la care este deschisă cartea. Eva o îndrăgit-o rapid și chiar începe să danseze când aude cântecelele acesteia.

Singura mea nemulțumire în ceea ce privește magazinul SMYK este că nu au magazin online. Au foarte multe lucuri bune și oferte super bune. Eu de la ei mi-am luat și căruțul Evei și asta ca urmare a vizualizării ofertei. Toate produsele mele se găsesc în oferta acestei săptămâni.

You may also like

18 comentarii

    1. Foarte frumoase toate ,dar cărticica imi place mult cum arată ! Să vă bucurați de ele și hăinuțele să le poarte sănătoase prințesele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.