Sano Maxima extinde gama produselor de îngrijire a hainelor cu noul detergent lichid

Sano este unul dintre brandurile foarte populare datorită faptului că au niște produse de curăț-enie foarte eficiente. De-a lungul timpului am încercat diverse produse și am câteva cărora le sunt fidelă și pe care le folosesc cu drag. De această dată am avut ocazia să mă răsfăț cu detergentul lichid Maxima cu care am luat contact pentru prima dată.

Curățare intensă și parfum de lungă durată

Detergentul lichid este în topul preferințelor mele. De câțiva ani buni folosesc această variantă și mi se pare că este ușor de dozat și că curățarea este eficientă. Asta m-a determinat să rămân la această variantă indiferent de brand. Eu chiar am încercat și varianta pudră de la Sano Maxima și v-am povestit despre el aici, dar parcă tot varianta lichidă mă atrage. Toate variantele a acestui detergent lichid le găsiți pe www.sanoproduse.ro.

Eu am încercat varianta Mountain Fresh care are un miros plăcut și foarte fresh. Persistența acestuia este una plăcută și deloc deranjantă. Îmi place acest detergent pentru că își face treaba foarte bine și că este o variantă concentrată a acestuia. Eu am o mașină cu capacitate mare și dacă o umplu încap 8 kg. Pentru 4-5 kg este nevoie de 2 căpăcele de detergent, iar în cazul în care hainele pe care vrem să le spălăm are niște pete mult mai mari și persistente trebuie să suplimentăm această cantitate. Pe spatele sticlei de detergent sunt menționate toate aceste detalii și cantitățile care sunt necesare pentru o spălare eficientă.

Chiar mă pregătesc să pregătesc hăinuțele pentru venirea lui bebe așa că sunt extrem de încântată că pot folosi varianta special concepută pentru bebeluși. Până la vârsta de un an am folosit și eu detergent special pentru copii de teamă să nu facă vreo alergie sau ceva. Detergentul lichid baby este special creat pentru pielea delicată a bebelușilor. Pe acesta încă nu l-am pus la treabă doar că o voi face cât de curând. Sticla are un litru și este potrivită pentru 20 de spălări.

Voi ați încercat detergentul lichid Sano Maxima?

You may also like

19 comentarii

  1. Nu l-am încercat pe acesta lichid ,dar cred că este mai bun decât cel pudră pentru că în general cam tot detergentul lichid este mai bun decât cel pudră .Mulțumim pentru recomandare draga mea !

    1. Imi plac produsele de la Sano,acum cativa ani am fost mercantizor la Sano!Sincer,detergentul lichid nu m a dat pe spate chiar deloc, în schimb cel praf Maxima il ador!!In combinatie cu balsamul pt bebeluși este combinația ideală,de la miros la scos pete!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.