Răsfăț suprem cu gama Frangipani Monoi – Elemis

Elemis face parte dintr-un grup de produse de lux din Anglia, care a luat naștere în anul 1990 din dorința de a crea produse care să îmbine aromaterapia cu știința și natura. Acest brand face parte este unul de top și cred că sunt produse care merită încercate măcar o dată-n viață să realizezi cât de delicate sunt cu pielea. Tocmai din acest motiv când mă gândesc la ele sau când le folosesc parcă le prețuiesc mult mai mult decât un produs obișnuit și încerc să profit de fiecare picătură.

Frangipani Monoi – Gama de lux Elemis

Produsele primite de la Adda-shop.ro sunt în varianta travel size, dar chiar și așa sunt suficient de mari(50 ml) cât să mă pot bucura de ele și să am timp să le folosesc de câteva ori. Am folosit ambele produse așa că pot să vă spun cam cât de fine sunt.

Crema de duș Elemis m-a impresionat de cremozitatea ei și de mirosul fin, plăcut, ca să nu mai zic de catifelarea pe care o lasă în urma ei. Îmi place mult cum îmi simt pielea după folosirea acesteia. Este un adevărat răsfăț să poți folosi acest produs la duș și chiar să întinzi mâna frecvent după acest produs.

Crema de corp Elemis seamănă ca și textură, aromă și catifelare cu gelul de duș. Aș putea să spun că aceste produse se completează de minune și că merită din plin să fie încercate împreună. Îmi place că intră rapid în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafață și te poți îmbrăca rapid după aplicare fără a fi nevoie să aștepți ca aceasta să intre în piele.

Pe site găsiți o gamă completă de produse de îngrijire a corpului și a tenului cu care vă puteți răsfăța. Este luna femeii așa că eu sunt de părere că fiecare merită să ne răsfățăm și să ne îngrijim. Ține doar de noi să alegem acele produse care considerăm că ne sunt potrivite conform cerințelor pielii noastre.

You may also like

20 de comentarii

  1. Daa,cred că sunt produse foarte bune ,nu le-am încercat ,dar tare frumos arată ! Să le folosești cu plăcere !

  2. Am auzit ca sunt produse foarte bune! Am avut ocazia sa folosesc o crema si un toner si mi au placut foarte mult!

  3. Am auzit de mult de produsele Elemis cat am stat in Uk dar ramasesem cu impresia ca sunt prea scumpe. M-am uitat acum si am realizat ca ori sunt eu mai bogata ori au ele un pret mai bun. Sunt pe lista pentru ziua mea

  4. Nu stiam de aceste produse! Sper ca pe viitor sa le pot incerca! Multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.