Nici nu știi când poți avea nevoie de o firmă de confecții metalice

Atunci când vine vorba despre confecții metalice toate gândurile mă duc la www.cautis.ro. Mi-am rezolvat multe probleme cu ajutorul lor și nu sunt specializați pe un singur segment așa că ei pot face multe lucruri folositoare.

Recomandarea firmei de către prieteni

bara-scari-min

Prietenii mei și-au terminat recent vila și mai au câteva detalii la interior de pus la punct, printre care și bara metalică din dreptul treptelor. Au primit informații precum de acest aspect se ocupa Cautis și o dată contactați au mai adus mici îmbunătățiri acolo unde era nevoie și echipa de profesioniști care a fost trimisă să rezolve toate aceste probleme au lucrat mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Din acest motiv, au recomandat și ei firma la rândul lor.

Cum m-au ajutat pe mine

Întâmplarea face ca acum ceva timp să am nevoie de mobilier inox pentru patiseria pe care o administram și de o reclamă ceva mai mare. Firme de publicitate sunt multe dar problema era că reclama trebuia montată pe un suport metalic. În situația dată, aveam nevoie de 2 firme care să-mi ducă la bun sfârșit planul. Așa am aflat de Cautis și cu ajutorul lor am reușit să-mi fac un cadru metalic suficient de mare pe care să vină montată reclama.

În privința dotării spațiului am apelat tot la ei. Aveam nevoie de o masă de inox pentru modelarea produselor și de o chiuvetă de inox puțin diferită care să se preteze specificului activității mele. Știam că sunt foarte prompți la cerințele mele dar nu mă gândeam că în 3-4 zile să rezolve toate problemele solicitate de mine.

Ce alte lucrări mai execută Cautis

M-am interesat cu ce alte lucrări mai execută firma pentru că vroiam să știu dacă mai pot apela la ei sau mă mai pot ajuta cu ceva. Am fost surprinsă să văd că ei pot face containere industriale, seifuri, mobilier metalic, etc. Tot cu ajutorul lor puteți ridica și hale pe structură metalică, cât și mobilier industrial. Firma lucrează la un nivel ceva mai mare și mă bucur că am putut beneficia de serviciile lor. Recomand cu drag serviciile lor.

You may also like

2 comentarii

  1. Foarte tare, nici nu am auzit pana acum de sintagma „confectii metalice”. Cu siguranta daca voi avea nevoie voi apela la aceasta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.