Cum își aleg bărbații încălțămintea potrivită

Bărbații sunt mult mai pretențioși ca femeile în materie de îmbrăcăminte și chiar încălțăminte. La prima vedere nu aș fi zis că dau atât de multă importanță acestor lucruri. Fiecare persoană este reprezentat de un stil vestimentar și este unic în felul lui. De multe ori atitudinea face diferența.

Modele de pantofi barbati casual

În categoria pantofi barbati casual aș putea include pantofii de zi cu zi. Mai exact pantofii de mers la muncă sau în locuri nu foarte oficiale. Acest tip de pantofi trebuie să fie foarte comozi pentru că îi purtăm o perioadă lungă de timp și trebuie să avem un anumit conform.

Pentru că piciorul să fie relaxat și să se simtă bine, trebuie să purtăm pantofii împreună cu o pereche de șosete din bumbac care să lase piciorul să respire. Aceste aspecte fiind lămurite, mai avem nevoie de o pereche de pantofi care să se încadreze în bugetul prevăzut.

pantofi-de-birou-min

 

La birou trebuie o ținută casual elegantă obligatoriu. În nici un caz nu este potrivită una sport și trebuie să ține cont de aceste reguli. În primul rând trebuie să ne respectăm pe noi și apoi pe cei din jurul nostru. O pereche de pantofi din piele ca cei de mai sus sunt potriviți pentru o pereche de pantaloni negri. Nu este nevoie neaparat de o pereche de pantaloni de stofă, ci sunt potriviți și o pereche de blugi negri simpli.

pantofi-piele-intoarsa-minO pereche de pantofi barbati piele intoarsa este perfectă în perioada imediat următoare. Primăvara totul este mult mai uscat pe jos și nu există riscul să ne udăm la picioare sau să murdărim pantofii. Aceștia pot fi foarte ușor curățați de praf u ajutorul spray-urilor speciale și în felul ăsta, pantoful va arăta impecabil de fiecare dată. Cu cât îi îngrijim mai bine, cu atât le prelungim durata de viață. Mai multe detalii despre îngrijirea pantofilor puteți citi în acest ghid practic .

adidasi-albi-min

Munca pe teren poate fi uneori solicitantă și ținuta nu este obligatorie. Important este să ne îmbrăcăm decent, dar ținuta nu este chiar atât de strictă ca cea de birou. De această dată sunt la fel de potriviți și o pereche de pantofi sport albi.

Fie că porți o pereche de pantofi barbatesti casual-elegant, o pereche de pantofi barbati piele intoarsa sau chiar o pereche de pantofi sport, important este să fii politicos și să vorbești respectuos. Aceste mici detalii te pot salva din multe încurcături.

De ce am ales să îmi fac cumpărăturile pe Kalapod.ro

Kalapod.ro oferă o gamă variată de încălțăminte bărbătească și modele unice. Un alt mare plus al acestui site este reprezentat de prețurile mici pe care le practică. Pe lângă modelele pe care le-am arătat mai sus am văzut și altele care mi-au atras atenția. Nu pot să fac cumpărăturile singură așa că mă văd nevoită să îi arăt și soțului acest site și să îi propun să își aleagă din aceste modele.

În acest weekend pe Kalapod.ro puteți achiziționa orice model de pantofi barbatesti fără să plătiți transport. Comenzile mai mari de 49 lei beneficiază de transport gratuit. Această ofertă este valabilă pentru toate produsele de pe site.

Ce părere aveți de acest site?

You may also like

21 de comentarii

  1. al meu isi alege greu orice si este o corvoada sa merg cu el la cumparaturi, luna asta e si ziua lui si parca prima pereche ma tenteaza sa o cumpar cadou sa nu mai alerg aiurea dupa cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.