Spune ADIO transpirației cu Perspirex

Vara este foarte cald și una dintre problemele cu care ne confruntăm este transpirația. Evident că este de preferat ca înainte de a pleca la job să facem un duș, dar avem nevoie de produse eficiente care să ne mențină curate și uscate pe toata perioada zilei.

Cum facem față transpirației

Dimineața am cam același ritual de îngrijire. Chiar dacă am sau nu vreun plan în acea zi, mă spăl pe față cu un produs special de curățare, mă spăl pe dinți și intru în duș. Totul este pe repede înainte și tot procesul nu durează mai mult de 15-20 minute. După duș folosesc obligatoriu un produs antiperspirant de tip spray sau roll on.

Eu v-am mai povestit că am o problemă cu transpirația și că în urmă cu un an am aflat că de fapt problema mea este destul de serioasă. Mi-am dat seama că sunt un pic diferită de restul lumii undeva pe la facultate când am observat că transpiram când îmi era frig, când îmi era cald, când aveam emoții, când eram extrem de bucuroasă, etc. Despre toată această problemă v-am mai povestit aici. Poate că nu m-ar fi deranjat în nici un fel dacă atunci când purtam culori mai închise de bluze sau rochii nu era vizibilă umezeala. Perspirex s-a dovedit a fi eficient și îl folosesc în mod special atunci când port bluze la care transpirația este vizibilă.

Perspirex ține sub control transpirația

Perspirex a creat niște produse speciale pentru persoanele care au reale probleme cu transpirația. Eu am marele noroc că transpirația mea nu miroase, dar sunt convinsă că măcar o dată în viață v-ați lovit de persoane a căror transpirație miroase urât și aceasta curge râuri. Chiar este un disconfort pentru persoana care are problema, dar este deranjant și pentru cei din jur.

Cum se folosesc produsele Perspirex și cum acționează ele

Produsele celor de la Perspirex vin sub formă de roll on și acestea se aplică pe pielea curată, perfect uscată și fără răni. Este foarte important de știut că acestea se aplică SEARA atunci când glandele sudolipare sunt mai puțin active. Dimineața trebuie să clătim cu apă și săpun și efectul se păstrează pe parcursul mai multor zile.

Perspirex Original/Comfort controlează transpirația excesivă și ține la distanță mirosul neplăcut. Acest roll on este eficient timp de 3-5 zile. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne spălăm. Ideea acestui roll on este că efectul unei singure aplicări ține până la 5 zile.

Perspirex Strong este creat special pentru persoanele cu probleme severe ale transpirației. Acest roll on oferă protecție timp de 5 zile. Cu ajutorul lui reușiți să vă mențineți fresh și să țineți mirosurile la distanță. Mă repet pentru a evita întrebările sau comentariile persoanelor care își doresc un astfel de produs. Produsul se aplică seara, se clătește dimineața și eficiența acestuia este timp de 5 zile chiar dacă în tot acest timp ne spălăm.

Perspirex Loțiune pentru mâini și picioare este ultimul produs de care am auzit și pe care l-am încercat. Eficiența acestuia este garantată 3-5 zile. Acest produs este lichid și este destinat persoanelor care au probleme cu transpirația mâinilor și picioarelor. Nu am probleme cu mâinile și nu transpir absolut deloc, dar cunosc persoane care le transpiră mâinile atunci când au emoții. Dacă aveți un disconfort în acest sens atunci merită încercat. În ceea ce privește transpirația de la nivelul picioarelor atunci pot să spun că l-am încercat pentru că eram curioasă. Picioarele nu-mi transpiră foarte mult, dar am vrut să văd dacă se vede vreo schimbare și pot să spun că diferențele se văd și cred că pentru o persoană care are problema cu transpirația la nivelul picioarelor este un produs minunat.

Voi folosiți produsele celor de la Perspirex? Ce părere aveți de aceste produse? Vă tentează să le încercați?

You may also like

20 de comentarii

  1. Folosesc produse de la Perspirex și sunt foarte mulțumită de ele ,de vreo 2 ani de când le-am descoperit nu am mai renunțat la ele ! Pemtru mine sunt super bune !

    1. Nu am încercat până acum aceste produse dar mă tentează lotiunea pt mâini și picioare îmi transpiră foarte mult mainile

  2. Acum folosesc unul la 5ml si e chiar foarte bun.Nu stiam ca exista si antiperspirant pentru maini si picioare!Eu sunt una dintre acele persoane cu probleme foarte mari.Imi curge apa din maini si picioare ca de la robinet.Si nu de emotii ci pur simplu cand se apropie vremea mai calduta sau aerul e mai umed.De ex din februarie pana in septembrie.Efoarte,foarte greu sa duc aceasta problema!

  3. Nu am folosit acest tip de rollon, deși mă confrunt cu transpirația excesivă.
    Multumesc frumos pentru prezentare!

    1. Și eu am exact aceeași problemă cu transpirația…si s_a agravat după ce am născut… Încă nu am găsit remediul… Ceva sugestii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.