Idei de cadouri pentru 8 martie

8 Martie este una dintre cele mai frumoase evenimente din viața fiecăruia tocmai pentru că mama este numai una și trebuie s-o prețuim și să-i oferim tot ce-i mai frumos. În mare parte trebuie să ținem cont și de preferințele acesteia. Sunt câteva cadouri de 8 martie clasice care ar putea prinde bine pentru orice persoană și una dintre cele mai inspirate propuneri ale mele ar fi să adăugați și un buchet de flori pentru că nu veți da greș niciodată.

Idei de cadouri inspirate care pot fi oferite de 8 Martie

Femeile iubesc cadourile, dar și micile atenții. Eu consider că cel mai important este să le arătați femeilor din viața voastră că le apreciați și că le respectați, iar în ceea ce privesc cadourile este suficient să cumpărați chiar și ceva simbolic. Un parfum, un ruj sau chiar o paletă de farduri sunt doar câteva exemple simple care nu costă o avere și care sunt potrivite pentru a pune în valoare o femeie.

Parfumul este unul dintre cele mai potrivite exemple. Fiecare femeie se parfumează și oricât de mult ar pune accentul pe felul în care arată, un strop de parfum o poate pune mai ușor în evidență. O gamă diversificată de parfumuri poate fi găsită pe Notino. Nu trebuie să alegeți cel mai scump parfum, dar puteți alege exact acel parfum care poate pune în valoare o femeie. Unul dintre parfumurile mele preferate este Yves Saint Laurent – Black Opium pe care îl iubesc tot mai mult pe măsură ce-l folosesc.

Paletă de farduri Makeup Revolution

Nu sunt genul de persoană care să se machieze zilnic cu farduri și totuși am zile în care vreau să mă răsfăț. Tocmai pentru acele zile în care vrem să fim frumoase, vrem să fim femei și vrem să fim apreciate eu vă recomand să aveți măcar o paletă de la Makeup Revolution.

Makeup Revolution Life on the Dance Floor este o paletă medie, cu foarte multe culori cu ajutorul căreia puteți să vă faceți un machiaj simplu sau mai complex, în funcție de preferințe. Pentru un machiaj de zi iubesc nuanțele de maro, iar această paletă este absolut genială din acest punct de vedere. Decât să cumpărați zeci de palete mai mici sau mai mari, eu vă recomand genul ăsta de palete de la Makeup Revolution care se remarcă prin culori pigmentate și rezistente la prețuri excelente. Dacă totuși genul ăsta de paletă vi se pare mare să știți că sunt multe alte variante mai mici care au exact aceeași calitate.

Rujul ar trebui să fie de nelipsit din geanta unei femei. Acum depinde de fiecare femeie cât de îndrăzneață este sau ce culori preferă. Sunt persoane care preferă nuanțele intense de roșu sau doar un strop de strălucire pe buze. Dacă vă simțiți stăpâni pe situație și credeți că știți exact gusturile persoanei căreia vreți s-o surprindeți atunci îi puteți face un cadou potrivit. Personal consider că este un subiect mai delicat pentru că este mai dificil să nimerești nuanța perfectă persoanei pe care vrei s-o surprinzi, dar nu este imposibil.

Astea ar fi recomandările mele pentru a surprinde femeia din viața voastră sau pentru a oferi un cadou potrivit mamei vostre cu ocazia zilei de 8 martie. Notino ne vine în ajutor de fiecare dată, iar în această perioadă toate produsele pentru femei au reducere de 8% folosind codul: reducere8 în coșul de cumpărături.

Voi ce cadouri intenționați să dăruiți de 8 martie?

You may also like

29 de comentarii

    1. Tare frumoasă paleta de farduri!De 8 martie pentru mama și soacra mea am luat bomboane de ciocolată și cate o cremă. Pentru cumnata flori

      1. Pt mama mea i am luat o bluză si îi mai cumpăr un buchet de flori, frumoase recomandările tale

  1. Idei minunate de cadouri ,imi plac mult parfumurile și produsele de makeup,mi se pare foarte bune pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi .

  2. Foarte bune recomandările tale…nu m-as supăra sa primesc un astfel de cadou…dar as fi mega incantata dacă ar fi însoțit și de o floare

  3. Pentru mine ar fi minunate aceste produse minunate prezentate de tine draga mea!ar fi un cadou frumos pentru orice femeie care iubeste frumosul!

  4. Îmi plac paletele de farduri de la Makeup Revolution, chiar au culori vibrante. Eu i-am luat mamei mele un aranjament din flori de săpun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.