Cel mai natural mod de îngrijire a dinților cu Xylitol – îndulcitor natural

Îngrijirea orală este extrem de importantă și evident că este de preferat să avem o atenție sporită asupra acestui aspect. În primul rând igiena noastră nu este deloc de neglijat și un al doilea motiv pentru care ar fi de preferat să ne îngrijim este pentru a nu lăsa o impresie neplăcută celor din jur. De când sunt gravidă am o sensibilitate aparte pentru diversele mirosuri care mă înconjoară și simt cam orice. Tocmai din acest motiv am început să fiu și mai atentă decât eram până acum la îngrijirea orală și nu numai.

Cum ajută Xylitolul?

Xylitolul este un îndulcitor natural, obținut din porumb sau mesteacăn. Practic, este un îndulcitor aflat în stare naturală în multe fructe sau legume, cu o mulțime de beneficii pentru organism. Cu alte cuvinte, este un produs natural care poate fi folosit fără nici o teamă de cei mari, dar și de cei mici.

Produse încercate de mine pe bază de Xylitol

Am avut ocazia să încerc câteva produse de la Xlear.ro și, mai exact, o pastă de dinți, un decongestionant nazal și o cutie de gume cu scorțișoară. Pasta de dinți Spry pune accent pe folosirea celor mai bune ingrediente pentru a oferi o pastă de dinți inovatoare, sănătoasă și naturală. În zilele noastre nu mai este vorba doar despre a avea dinții curați. Important este și cum îi curățați. De asemenea, xylitolul hidratează, ajută la curățarea gurii și reduce disconfortul cauzat de o gură uscată. Pasta de dinți Spry oferă acum și un extract de afine, pentru beneficiile sale naturale anti-placă și anti-tartru. Aloe este și el prezent, pentru efectul de calmare a țesuturilor orale delicate. Noua formulă nu conține parabeni deci poți avea cel mai bun produs finit. Aroma răcoritoare de mentă împrospatează respirația, asigurându-vă că sunteți gata pentru orice ocazie.

Guma de mestecat Spry este îndulcită cu xylitol – un îndulcitor natural. Xylitolul nu permite bacteriilor să adere la dinți și nici la gingii. Această calitate unică înseamnă că bacteriile nu pot să se înmulțească în cavitatea bucală. Deoarece nu pot să prospere, bacteriile nu pot produce acid, care este vinovat de deteriorarea dinților și apariția cariilor dentare. Gustul de scorțișoară este ușor înțepător și nu este tocmai pentru toată lumea, dar când iei în calcul beneficiile acesteia parcă uiți de toate neplăcerile.

Picături nazale saline Xlear hidratează și calmează sinusurile și căile nazale. Xylitolul are deasemea și un rol de curățare, actțonând asupra nasului asemeni unui săpun. Formula revoluționară ce reprezintă un vârf al industriei de profil, atenuează congestiile nazale și împiedică bacteriile și poluanții să se lipeasca de mucoasa nazală.

Tu știai de toate aceste beneficii ale Xylitolului? Care dintre cele 3 produse te tentează cel mai tare?

You may also like

19 comentarii

  1. Am avut ocazia sa folosesc aceste produse si mi-au placut! Pasta de dinți e minunata si buna pentru întreaga familie!

  2. Nu am încercat nici un produs ,dar pasta de dinți m-ar tenta și pe mine ! Cred că sunt produse calitative !

  3. De pasta de dinti stiam, am impresia ca am incercat si eu una mai demult, dar nu sunt sigura. Tot una naturala, fara fluor si sls folosesc si eu acum, in prezent.
    Toate sunt interesante, oricum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.