Prima impresie despre produsele BIO din DM

Produsele BIO sunt pe buzele tuturor. Sunt printre cele mai apreciate și căutate produse în momentul de față. Toată lumea știe că produsele BIO sunt mult mai sănătoase și că aceasta se refletă în preț. În ceea ce privesc produsele BIO din DM, mie mi se pare că prețurile sunt accesibile și nu este un lux să consumi acest gen de produse. La raionul cu produse BIO găsești o gamă variată de produse. Eu până acum am încercat pseudocerealele lor atunci când a început copilul diversificarea.

Cafeaua este de nelipsit din rutina mea de trezire de dimineața. Am început sa beau cafea în ultimii ani de facultate. Până atunci, pentru mine era o băutură amară căreia nu-i vedeam rostul. Ulterior am aflat că mă ajută să deschid ochii mai bine și să mă trezesc mai ușor. Am început să o consum zilnic și mi-a plăcut maxim s-o combin cu lapte.

În ultima cutie primită de la DM, de care v-am povestit aici, am găsit și o cafea BIO printre altele. A fost o adevărată provocare pentru mine s-o încerc pentru că nu știam la ce să mă aștept. Îmi era teama ca gustul să nu fie diferit și să nu-mi placă. Nu aveam nimic de pierdut și am zis că trebuie s-o încerc.

Cafeaua BIO de la DM este gata rășnită. Are un gust plăcut și parcă ușor mai intens decât cea pe care o consumam eu în mod normal. Îmi place gustul și aromă și mă atrage cu atât mai mult să știu că aceasta este BIO. Această punguță de 250g se găsește în magazinele DM și costă 10,99 lei.

Am făcut câteva combinații de produse BIO la mic dejun și recunosc că a fost savuros. Biscuiții BIO crackers din DM sunt vegani. În concluzie, aceștia nu conțin nici un ingredient de origine animală și recunosc, sunt absolut delicioși. Cantitatea de 100 de grame mi-a fost mai mult decât suficientă, în condițiile în care i-am combinat cu un iaurt BIO foarte cremos. M-am păstrat și pentru o mână de migdale. Le consum cu regularitate pentru că mă simt foarte bine atunci când consum și semințe de genul.

Un alt produs de care doar m-am bucurat vizual, fără să-l fi încercat încă, este sosul de tomate cu quinoa. Am văzut că pe etichetă este propusă combinația acestui sos cu pâine. Eu intenționez să-l folosesc ca și sos pentru paste.

 

Voi consumați produse BIO din DM? Ce părere aveți despre produsele prezentate?

 

You may also like

21 de comentarii

  1. Am descoperit de curând o super aplicație pentru telefon pentru a vedea ceea ce mâncam. Yuka se numește și te ajuta sa afli mult mai ușor dacă un produs are aditivi, calitatea de zahăr, sare, calorii si in caz de nu este produsul ok îți da si alternative cu ingrediente mai curate.

  2. Nu am incercat produsele Bio din DM , dar am auzic numai bune despre ele
    Si cat de curand am descoperit biscuiti asemanatori celor din DM , de fapt soacra i.a descoperit ca este la dieta .:)

  3. Cand mi-am luat cafeaua din dm nu prea am avut incredere din cauza pretului destul de mic. Dar m-am inselat.

  4. cafea nu reprezinta un punct de atractie pentru mine pentru ca nu consum. ce mi-a atras mie atentia sunt biscuitii aia crackers, care arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.