Coltisorul meu cu bijuterii

Colier dresslink2Colier dresslink

Colier – link

Gablonțurile sunt printre preferatele mele. Am o plăcere deosebită să îmi schimb cerceii în funcție de starea de spirit, de ținută sau în funcție de preferințe. Preferații mei sunt cerceii. Am foarte multe perechi și am și mai multe perechi descompletate. Brățări am foarte puține și coliere am câteva foarte drăguțe. Nici la capitolul inele nu mă pot lăuda. Am foarte puține dar m-am obișnuit să nu am nimic pe mână. Astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva bijuterii cumpărate de pe site-urile chinezești care au foarte multe calități și vreau să vă povestesc câte puțin despre ele.

Cercei cndirect3

Cercei – link

  1. Prețul scăzut

Eu am 2 site-uri de unde îmi comand bijuterii de acest gen: Dresslink și CNDirect. Prețul produselor este foarte mic și profit tot timpul ca pe fiecare comandă plasată să îmi mai strecor câte o pereche de cercei sau cine știe ce bijuterioară interesantă. Am făcut un studiu și ies mult mai bine dacă le comand online. Am văzut aceleași modele comandate de mine la prețuri mult mai mari.

  2. Transport gratuit

Transportul pentru acest gen de bijuterii este gratuit. Indiferent de produsul ales, acesta beneficiază de gratuitate. Nu am încercat să plasez o comandă care să conțină doar bijuterii și în concluzie nu știu dacă merge această metodă. Ca alternativă, dacă vreți să plasați o comandă pe vreunul din ce 2 site-uri puteți încerca să adăugați și un produs la 1 cent(pentru acesta se plătește doar transport) și alte mici produse care considerați că își merită banii. Nu trebuie să vă temeți de transport. Acesta se calculează de către site, în funcție de greutatea produsului. De cele mai multe ori, prețul produsului plus transport tot ajunge mai ieftin decât dacă ai merge într-un magazin fizic să îl achiziționezi.

     3. Rezistență în timp

Am câteva perechi de cercei cumpărați de câteva luni bune pe care i-am purtat destul de des și se prezintă excelent. Nu dau semne de oxidare sau să am vreo altă problemă din partea lor. În plus, prietena mea cea mai bună și-a cumpărat un inel de la ei pe care îl poartă zi de zi și nu l-a scos deloc de la mână iar acesta arată foarte bine.

Inel dresslink2Inel dresslink3

Inel – link

Colierul, cerceii și inelul s-au aflat în ultimele comenzi primite și mă voi bucura să le port în perioada următoare.

Bijuterii dresslink2

Îmi plac cerceii rotunzi mult de tot și am tot căutat pe site diverse modele până când am găsit unii de care m-am îndrăgostit. Vroiam o pereche de mărime medie și să nu fie foarte groși, dar nici subțiri …. Mai sus sunt o parte din cerceii comandați în ultimul timp!

You may also like

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.