O nouă comandă Bonprix și un look ușor diferit de 1 Martie

1 Martie marchează începutul primăverii și acest aspect s-a văzut din plin în această zi. Evident că și până acum a fost o vreme frumoasă și prietenoasă doar că atunci când vezi că și în calendar sunt schimbări parcă pari și mai optimistă că iarna nu va mai veni. Eu am primit acum câteva zile comanda mea de la Bonprix și erau foarte fericită pentru că îmi luasem niște haine de care chiar aveam nevoie.

Un pic gravidă de 1 Martie

Anul ăsta de 1 Martie s-a nimerit să fiu gravidă în aproape 32 de săptămâni. Număr săptămânile pe care le mai am de așteptat și mă bucur de tot ceea ce presupune această stare. Pentru că am văzut cât de importante și comode sunt hainele speciale pentru persoane gravide am zis că este cel mai bun moment să fiu cât mai comodă și să port haine potrivite.

Bonprix are o serie de haine de gravide din care mi-am putut alege. Tocmai din acest motiv am profitat de această situație că în comanda trecută mi-am luat o pereche de blugi pe care vi i-am arătat aici. Blugii sunt foarte buni și chiar i-am purtat destul de des doar că vroiam o pereche de colanți care să fie puțin mai subțiri și potriviți și pentru temperaturile ridicate care-și fac apariția treptat.

Întâi de toate mi-am ales o pereche de colanti de gravide. Mă așteptam la o pereche de colanți simpli și am fost plăcut surprinsă când i-am primit. Materialul este ușor texturat și nu sunt foarte subțiri de să ți se vadă orice denivelare de pe picior. Mi se pare că sunt absolut superbi și că se așează foarte, dar foarte bine. Cred că mă așteptam la o calitate mult inferioară și tocmai din acest motiv am fost atât de impresionată. Au și elastic special pentru burtică care este lejer, nu deranjează, nu strânge și nu incomodează în nici un fel. Am devenit ușor sensibilă în zona asta și tocmai din acest motiv îmi place să punctez. Mi-am luat mărimea 36/38 și mi se potrivesc de minune. Se așează bine atât în partea de jos, cât și în partea de sus, dar mă bucur că sunt suficient de lungi ca să se așeze bine și în lungime pentru că eu sunt puțin mai înaltă.

Geacă gravide Bonprix

Geaca de gravide îmi era absolut necesară. Aveam o geacă ușor cambrată care deja începuse să nu mă mai cuprindă, să stea tot mai ridicată și chiar aveam nevoie de o geacă specială. Bonprix avea niște modele absolut superbe ca să nu mai zic că am dat în jur de 100 lei pe ea ceea ce mi s-a părut un preț foarte bun la cât de scumpe sunt mai toate hainele de gravide.

Materialul este un fel de fâș foarte moale și plăcut la atingere, iar în lateral are un material elastic care se mai poate întinde cu lejeritate destul de mult. O voi putea purta pe toată perioada asta rece pentru că mă ferește și de vânt, dar și de frig. Pe interior are un turcoaz absolut superb și mă încântă ideea să o pot purta cu mânecile ușor suflecate atunci când este puțin mai cald afară. Eram atât de încântată și entuziasmată când am văzut multe modele de geci de gravide ieftine și toate frumoase foc.

Pentru că am mai avut și alte comenzi pe site știam cam ce mărime să-mi iau. Eu de obicei port M, iar pentru geacă am luat mărimea 38 și îmi vine absolut perfect. Mai bine chiar că nu puteam să nimeresc.

You may also like

22 de comentarii

  1. Frumoși colantii dar si geacă o primăvară frumoasă îți doresc draga mea, ești o drăguță sarcină ușoară îți doresc

  2. Esti foarte frumoasă! Îți vin bine hainuțele noi! Curând vine si bebelușa! Îti doresc o primăvară frumoasă cu multe bucurii!

  3. Toate sunt absolut superbe ,îmi plac toate ,gecuța este deosebit de frumoasă ! Să le porți cu plăcere draga mea !

  4. Foarte frumoase… Îmi place foarte mult culoarea gecii… Si eu sunt în căutarea unei gecute de primăvară… Sa le porți cu placere

  5. O ținută forte frumoasă și confortabilă, din câte se vede și din ce ne povestești. Prețurile sunt și ele bune, voi recomanda cu siguranță articolele și site-ul.
    Să le porți cu drag și să ai sarcină ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.