Promshopau.com are cele mai frumoase rochii de ocazie

Rochiile de ocazie sunt mica mea slăbiciune. Atunci când aud de un eveniment, inevitabil mă pun pe căutat diverse lucruri care mai de care mai interesante de parcă nimic din cele din dulap nu m-ar mulțumi. De această dată am ajuns pe Promshopau.com și am găsit aici o mulțime de modele de rochii de ocazie care mai de care mai frumoase.

Rochie de ocazie – link

Acesta este genul de rochie care mă avantajează cel mai mult. Îmi place absolut totul la ea. Îmi place faptul că pune bustul și talia în evidență și că vine frumos pe lângă corp, păstrând linia acestuia. Poate că mi-ar fi plăcut și pe un albastru închis sau chiar un verde, dar nici această culoare nu se vede urât.

Rochie cu trenă – link

Rochia aceasta are o ușoară trenă și este pentru persoanele puțin mai îndrăznețe. Dacă ar trebui să particip la un eveniment mai deosebit, aș îndrăzni să mă îmbrac cu o rochie de acest gen. În primul rând culoarea este numai bună pentru mine și chiar dacă nu am un bust tocmai generos, aș îndrăzni să îmbrac o rochie de acest gen. Cred că s-ar vedea frumos pentru că acele cupe te ajută foarte mult să-ți stea bustul frumos.

Rochie de ocazie – link

În ultimul timp am început să iubesc verdele. Chiar dacă nu era în topul preferințelor mele, am realizat că mă prinde bine culoarea și în ultimul timp caut această culoare. Pentru persoanele care au un corp perfect sau aproape perfect, această rochie este perfectă. Dacă vreți să atrageți priviri, sigur veți reuși cu această rochie.

Care rochie este preferata voastră din cele menționate de mine?

You may also like

10 comentarii

  1. Waw sunt superbe și ti-ar sta bine cu toate pt ca ai un corp foarte frumos,dar cea verde ar fi mai potrivita pt k ai ochii verzi!❤❤❤

  2. chiar ca au la modele de rochii de ocazie de te baga in boala. Nici nu stii la care sa te uiti mai repede. Ba chiar si reducerile sunt tentante. Acum depinde cat de inspirate sunt doamnele sa isi comande mai timp de aici, sa nu mai umble prin magazinele de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.