Primele mele descoperiri – carte ilustrată Libris

În perioada asta delicată prin care trecem trebuie să le găsim copiilor activități prin care să nu se plictisească. Activitățile trebuiesc diversificate pentru că dacă ei nu au voie să iasă din casă sărăcuții de ei se plictisesc. Încerc mereu să caut fel de fel de alternative deși nu este tocmai ușor. Recunosc că gadget-urile câștigă teren, dar printre picături încerc să includ și cărți, activități de colorat sau câteva exerciții pentru grădiniță.

Primele mele descoperiri – Libris

În perioada asta ne-am ciodănit de multe ori și chiar nu este un secret. Pentru că am primit o carte de la Libris am zis să o studiem puțin pentru că mi-a plăcut tare mult. Primele mele descoperiri este o carte de dimensiuni destul de mare, cu copertă cartonată și cu foi lucioase și frumos desenate. Aceasta este structurată pe 4 categorii: culori, cuvinte opuse, formule și cifre.

Culorile reprezintă cea mai simplă categorie din carte. Sunt alese principalele culori și câteva combinații comune. Cuvintele opuse au o dificiultate ușor mai ridicată, dar desenele sunt sugrstive și captivante. Formele mi sau părut foarte drăguțe și mi-au plăcut și exercițiile propuse. Chiar mi s-a părut că sunt antrenante aceste exerciții.

Libris este un site extrem de atent și ne-au sprijit în inițiativa noastră de a se întâlni bloggerițele din Galați. Fiecare și-a ales exact ceea ce-și dorește să citească așa că eu prefer mereu cărticele pentru copii pentru că niciodată nu am suficiente și periodic apar titluri noi. Această carte o aveam de ceva timp pe listă așa că m-am bucurat enorm de mult să văd că o pot primi cadou. Nu este o carte foarte grea, dar este antrenantă și dacă categoriile propuse vi se par tentante atunci o puteți alege și voi pentru piticii voștri.

Voi ce le mai citiți copiilor sau ce mai citiți în ultimul timp?

You may also like

20 de comentarii

  1. Foarte frumoasă această carte eu îi citesc fetiței albă ca zăpada, capra cu trei iezi, coloram ne mai jucam prin curte, foarte frumoasă este prințesa ta

  2. Este foarte frumoasă cartea și Cristinica se vede că este super încântată de ea .Îi mai citesc și eu dar seara la culcare câte ceva și nici nu reușesc să termin povestea că ea adoarme înainte .

  3. Foarte interesantă cartea… Noi suntem cu cifrele și literele…le facem cam pocite și exersam la greu… Si socoteli…

  4. Ce cărticică drăguță! Să se bucure de ea! 🙂

    Acum ceva vreme am luat o carte pentru copii…pentru mine :))) Insula Roboților se numește. Cred că ar încânta-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.