Tricou cu bebeluș și rucsac nou de la Dresslily

Am intrat în săptămâna 30. La mine marțea se schimbă săptămâna și aș putea să spun că am început numărătoarea inversă. În mod normal ar trebui ca în săptămâna 39 să fac cezariana. Mai devreme se poate să nasc, dar mai târziu sigur nu! Port de ceva timp haine de gravidă și vreau să vă arăt un tricou ales de pe Dresslily.

Tricou pentru gravide de pe Dresslily

Dresslily nu este un site cu specific pentru gravide. Cu toate astea, cred că au până în 10 produse special concepute pentru gravide deși sunt și produse care pot fi adaptate pentru această perioadă. Când spun asta mă refer la bluze lărguțe care nu sunt foarte scurte și să se ridice pe burtică.

Tricoul acesta l-am ales în mărimea L. Cam asta este mărimea pe care o aleg de obicei pentru hainele alese de pe Dresslily. Tricoul îmi este ușor lărguț și lunguț, dar nu pot să spun că mă deranjează foarte tare acest aspect. Mi-ar fi displăcut să stau cu burta la vedere. Îmi place modelul, îmi place tricoul și imprimeul. Nici nu a costat mult. A meritat așteptarea cu siguranță îl voi putea purta până la sfârșitul perioadei pentru că mai este loc la burtica.

Rucsac crem Dresslily

De ceva timp am devenit o mare iubitoare de rucsace. Le port cam peste tot, exceptând acele ocazii în care chiar trebuie să mă îmbrac elegant. Chiar sunt de părere că sunt extrem de practice, sunt la modă și prețurile sunt bune atâta timp cât le alegi de unde trebuie. Eu am câteva modele de pe Dresslily și trebuie să vă spun cu mâna pe inimă că sunt de o calitate excepțională și nici nu pun la îndoială acest aspect atunci când intenționez să fac o achiziție nouă.

Modelul acesta este foarte potrivit pentru vară și perioada caldă. Rucsacul este de dimensiune mică spre medie și totuși este suficient de lat astfel încât este suficient de încăpător. Interiorul are un singur buzunar mare, iar pe lateral are un singur buzunărel micuț cu fermoar pe partea din spate. Se închide cu 2 capse în dreptul acelor catarame. Trebuie să recunosc că abia aștept să vină vara ca să-l pot da în folosință pentru că îmi este tare drag.

Voi faceți cumpărături după Dresslily?

You may also like

17 comentarii

  1. Să te bucuri de ele draga mea ,tricoul este superb și îți stă foarte bine cu el ,te prinde super bine ,dar și rucsacul este foarte frumos ! Sarcină ușoară în continuare ,mai este puțin ! ❤

    1. Este atât de frumos rucsacul,dar și tricoul este tare drăguț. Nu stiu,de fapt,daca am vazut haine de gravidute care sa nu imi placa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.