Thecon m-a ajutat să mă dezvolt și Rokolla.ro există datorită unor profesioniști

The Con

Blogul meu a devenit mai mult decât o distracție și a trecut de la hobby la la pasiune. În decembrie 2009 am scris pentru prima oară pe blog din distracție și nici o clipă nu am crezut că voi ajunge până aici. Erau șanse mari să abandonez și să renunț, dar am fost motivată de fiecare dată să merg mai departe. Acum mă mândresc că am pe blog puțin peste 1000 de articole și asta este mare lucru. Discuția de astăzi este despre schimbarea blogului meu oferită de Thecon.

Detalii despre prima experiență cu Thecon

Am mai povestit în acest articol despre felul în care m-am mutat. Povestea detaliată o găsiți în articol și pe scurt pot să spun că m-am aruncat cu capul înainte și am trecut de la blogspot la wordpress fără să am habar de nimic. Nici măcar un articol nu știam cum se scrie. Norocul meu a fost că am oameni buni și frumoși în jurul meu care mă ajută și un alt mare noroc a fost acela de a da peste Thecon.

TheconCampania de susținere a bloggerilor oferită de Thecon mi s-a potrivit mănușă. Eu m-au ajutat cu aranjarea site-ului, logo, butoane sociale și multe alte chestii pe care nu le realizezi dacă te uiți din exterior. Campania presupune ca ei să lucreze pentru tine timp de 2 ore și să te ajută să-ți îmbunătățești site-ul. În link-ul de mai sus aveți povestea ceva mai detaliată. Cei drept, după ce și-au terminat munca, site-ul meu arăta total diferit de stadiul inițial și se vedea mâna unor profesioniști.

M-am bucurat când am primit primele laude și mi s-a confirmat faptul că site-ul meu era unul mult mai valoros și mai bun.

A doua colaborare cu Thecon

În timp am aflat că site-ul meu are nevoie de alte câteva îmbunătățiri pe care eu nu știu să le fac. Nu erau absolut necesare dar mi le doream. Întâmplarea a făcut, ca la o întâlnire între bloggerii gălățeni, să-l cunosc personal pe Lucian, tipul care lucrează la Thecon și care s-a ocupat de site-ul meu.

I-am explicat ce modificări aș vrea să aduc site-ului meu și mi-a zis să mă gândesc bine ce aș vrea să modific și să îi trimit un mail cu tot ce vreau. Nu știu cât de complicate au fost pentru el cerințele mele dar important este că mi-a făcut toate mofturile și le-a aranjat exact așa cum vroiam eu.

Mai exact, în partea de sus a blogului vedeți că la secțiunea fashion, este împărțită în mai multe criterii. La fel este și în cazul secțiunii Beauty. Am mai adăugat câteva mici opțiuni care mă incomodau în momentul redactării unui articol și mi-am schimbat adresa de mail din secțiunea contact. Pentru unii poate că sunt banalități ceea ce am menționat eu, dar decât să încep să fac eu experimente și să stric ceva, prefer să apelez la el.

Thecon ajută pe oricine îi solicită

Thecon susține bloggerii și dacă aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește mutarea blogului pe domeniu, chestii legate de web design sau orice alte nimicuri la care nu vă descurcați, îi puteți contacta. La începutul articolului v-am lăsat un link prin care le puteți solicita ajutorul.

Eu am luat legătura cu ei înainte de a mă muta și ei m-au sfătuit să găsesc o firmă de găzduire care să-mi ofere și mutarea blogului pe domeniu. Am găsit-o și datorită lor am știu ce să cer și cum să pun problema ca să nu mai fie nevoie de intervenția unei alte persoane.

Colaborarea mea cu ei a fost excelentă și sunt convinsă că și pe viitor va fi la fel de bună. Cunosc mulți bloggeri care au apelat la ajutorul lor așa că nu vă îndoiți de ei!

You may also like

7 comentarii

  1. Am colaborat si eu cu ei prin vara. Dar as vrea si eu sa fac ceva schimbari , de care eu nu prea am habar, si cred ca o sa-i contactez cat de curand. Imi place cum arata blogul, felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.