Rujuri cremoase de la Avon

Comenzile de la Avon sunt foarte accesibile în prezent. Dacă nu cunoști niciun reprezentant atunci poți plasa o comandă pe site și aceasta urmează să fie primită de cel mai apropiat reprezentant care se alege de pe site. Cred că este ales reprezentantul de zonă sau ceva. Important este că este mult mai ușor să intrăm în posesia produsului preferat sau să profităm de o anumită ofertă bună.

Rujuri cremoase și prețuri avantajoase

În facultate am descoperit prima dată rujurile de la Avon. Pentru că îmi plăceau foarte mult eram fidelă lor și îmi luam cât mai multe nuanțe. O perioadă foarte mare de timp aveam cel puțin un ruj de la Avon în colecția mea de rujuri. Cu ocazia celor de la Buzzstore am avut ocazia să încerc 2 rujuri noi de la AVON.

Eu am primit 2 rujuri: un ruj roșu Lava Love și un ruj nude Blush. Trebuie să recunosc că amândouă îmi plac și formulele sunt oarecum asemănătoare pentru că este îmbogățită cu ulei de avocado. Rujul roșu este cremos din momentul aplicării și pe toată perioada purtării. Rujul nude este varianta mată care după aplicare rămâne o nuanță mată care nu usucă absolut deloc buzele.

Rezistența nu este foarte mare și acestea se duc în timp sau dacă mănânci, dar nu cred că este nicio problemă. Se pot reaplica cu ușurință și nu migrează absolut deloc pe perioada purtării.

Produsele mele preferate de la AVON

De-a lungul timpului am folosit suficient de multe produse ca să-mi formez o părere în ceea ce le privește și să-mi fac și o listă cu produse preferate. În topul listei mele se află clar rujurile. Depinde ce căutați la un ruj, dar dacă vă doriți un ruj cremos, hidratant și cu o diversitate mare de culori atunci le recomand cu drag. Ca să nu mai vorbesc de faptul că prețul este unul accesibil.

Pe locul al doilea aș putea să trec spumantele de baie. Cred că au cele mai bune produse la acest capitol. Aceste produse au un grad mare de spumare și prețul este foarte bun comparativ cu cantitatea mare de produs. Mereu apar sortimente noi care miros foarte foarte bine.

Locul al treilea poate fi ocupat cu succes de parfumuri. Am găsit multe parfumuri bune la ei și prețurile sunt ok. Dacă le vânați când acestea sunt la ofertă chiar faceți o afacere bună. Mie îmi plac mult Today, Rare Pearl sau Perceive.

Voi folosiți produse Avon? Care sunt preferatele voastre?

You may also like

27 de comentarii

  1. Cele doua nuanțe de ruj le-am tot văzut in online și ma bucur sa le regăsesc și aici la tine , pentru ca imi plac tare. Sa le folosești
   drag ❤

 1. Și eu le.am testat dar cel Nude nu mi se potrivește deloc am și specificat asta când am scris despre el.Cel rosu în schimb îmi place foarte mult.

 2. Foarte faine nuanțele ,dar preferatul meu este cel roșu ,spumantele de baie le ador de la ei ,au un miros super ,fac spumă multă și prețul este destul de accesibil .

 3. Îți stă foarte bine cu cel roșu! Folosesc multe produse Avon, nu îmi lipsesc parfumurile, rujurile sau gelul intim.

 4. Sa le folosesti cu drag! Am si eu rujuri de la Avon, le mai folosesc asa pentru iesit la o piata, la un magazin, nu pentru o intalnire cu prietenii sau undeva unde stau mai mult timp.

 5. Folosesc sprayul pentru uscare rapida a unghiilor, mi se pare cel mai bun! Mama folosesc multe produse Avon: crema de fata, deodorant, ruj.

 6. Chiar sunt faine aceste rujuri, au niște nuanțe minunate! Lava Love îmi place mult, o să mi l iau. Folosesc produse Avon, cam din toate categoriile pe care le are.

  1. Da si eu folosesc produsele lor sunt sunt su reprezentant,folosesc tot de la Avon de la creme de maini,geluri dus,spumante ,parfumuri ,sa le folosesti cu mare drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.