Trucuri geniale pentru un machiaj perfect al ochilor

Machiajul are un rol important pentru orice femeie. Ne este de mare ajutor să nu neglijăm tehnicile de machiaj. Ochii au o mare putere de seducție. Privirea joacă un mare rol în întreg procesul de machiaj al feței. Ochii sunt zona din care putem începe crearea un machiaj cât mai corect.

Produsele de make up pentru ochi

Este clar că trebuie să ne documentăm cât mai bine cu privire la produsele de care avem nevoie pentru un machiaj complet al ochilor. Nu toată lumea a urmat cursuri de make up pentru a ști care sunt etapele creării unui machiaj și care sunt produsele de care avem nevoie. Pentru a ajuta ca machiajul din zona ochilor să reziste cât mai mult timp avem nevoie de o bază de machiaj.

Putem începe cu aplicarea unei baze sau a unei creme hidratante. Aplicarea fondului de ten se face și la nivelul ochilor. Este absolut necesar ca în trusa noastră de machiaj să avem un corector și un concealer. De astfel,  pentru zona de jos a ochilor este nevoie și anticearcăn . Un primer este și el un produs de nelipsit din trusa noastră.

Conturarea sprâncenelor are o importanță uriașă în definirea trăsăturilor feței. De aceea, este vital să fie cât mai corect definite. Putem apela la saloanele de înfrumusețare pentru un pensat ca la carte. Cu ajutorul unui creion pentru sprâncene sau optând pentru un kit special destinat acestora,  vom reuși să le oferim o formă care să ne avantajeze.

Fardurile de pleoape

Avem o diversitate foarte mare de farduri pentru pleoape de la nuanțe mate, satinate, sidefate, strălucitoare sau metalizate. Este important să alegem nuanțele care să se potrivească nuanțe naturale a ochilor noștri. Este musai să avem farduri de calitate care să reziste și să reușim să obținem efectul dorit.

Genele – secretul unei priviri expresive

Genele false au un rol definitoriu pentru machiajul nostru. Au o putere atât de mare încât, look-ul nostru poate fi schimbat radical.  Nu toată lumea tolerează rimelul. Multe persoane au o sensibilitate oculară, care nu le permite aplicarea mascarei. About lashes sunt o soluție ideală pentru persoanele care vor să obțină o privire senzuală și gene fabuloase într-un timp scurt.

Genele au un aspect natural și sunt ușor de aplicat, cu ajutorul unui adeziv special, care nu creează sensibilitate. Aceste gene sunt destul de avantajoase pentru că sunt reutilizabile. Genele false sunt rezistente la apă și nu necesită o întreținere deosebită. Sunt destul de confortabile și reușesc să ne pună în evidență cât mai bine ochii. Putem să optăm pentru aplicarea de gene atunci când mergem la un eveniment deosebit sau când mergem la locul de muncă. Ne sunt de un real folos pentru că se aplică repede și putem uita mascara sau de realizarea unui machiaj. Dacă vrem să surprindem prin machiaj zona ochilor, aceasta necesita o accentuare ușoară și un machiaj ireproșabil.

Puteți folosi codul SPRING20 pentru o reducere suplimentară de 20% pe oricare dintre cele 3 site-uri.

You may also like

26 de comentarii

  1. Niște gene false nu mi-ar strica nici mie.Imi place cum se vede machiajul plus genele false

  2. Daaa,îmi place genele false ,nu mi-am pus niciodată ,dar la un evrniment mai special mi-ar placea mult aceste gene .

  3. Imi place mult sa aplic mascara sau gene false si putin fard de pleoape, restul produselor ma depășesc, nu sunt atât de talentată pentru un machiaj profesional

  4. Totul pana la gene false…sunt antitalent… Cred ca as fi capabilă sa îmi fac rău la ochi neintentiobat…mai bine apelez la un rimel bun, chiar dacă am gene scurte…ma avantajează culoarea ochilor

  5. Gene nu stiu sa-mi pun singura. In schimb, ies mereu din casa cu putin fard pe pleoape, poate si putin rimel, dar doar la ocazii speciale cu fond de ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.