Campanie de reduceri pe Daniel Wellington cu ocazia Valentine’s Day

Iubesc accesoriile și printre puținele accesorii la care apelez de fiecare dată sunt ceasurile. Am o colecție de câteva ceasuri doar că intenționez să fac câteva achiziții noi cu ocazia Valentine’s Day și modelele de la Daniel Wellington m-au cucerit. Aș vrea să profit de promoțiile existente pe site, dar am și un cod de reducere care oferă o dublă reducere.


Quadro Pressed Melrose

Valentine’s Day with Daniel Wellington

Zilele astea am ajuns pe site-ul lor și am petrecut ceva mai mult timp acolo. Am văzut niște modele tare frumoase care mi-au plăcut mult. Printre acestea se numără și modelul de mai sus. Nu am niciun ceas dreptunghiular și cred că asta m-a atras cel mai mult la modelul ăsta. Ca să nu mai zic că am făcut o pasiune pentru aurul roz. În plus, modelul acesta vine la pachet cu o brățară pe care este inscripționat brandul. Consider că fac o echipă atât de bună încât îmi este tare greu să nu mă gândesc la această combinație.

Un alt aspect care îmi place mult la produsele Daniel Wellinton este atenția la detalii. Toate produsele vin cu cutie. Cred că aceste cutii pot fi folosite și după purtarea acestor accesorii prin simplul fapt că se păstrează mult mai bine în felul ăsta. Chiar dacă la prima fază este un simplu semn de respect pentru clienți. Un al motiv pentru care acest model este potrivit este și faptul că eu am mâna mică, iar acest model cred că s-ar vedea tare bine.


Petite Dover

Am o slăbiciune pentru ceasurile de mână albe. Îmi plac mie mult și parcă dau bine în tot felul de ținute. Unul dintre motivele pentru care am ales acest model este faptul că este simplu, finuț și elegant în același timp.

Trebuie neaparat să investesc într-un ceas nou și trebuie să vă spun că, în prezent, pe site sunt reduceri de 20%. Folosind codul meu DWBBMONY puteți obține o reducere suplimentară de 15% față de reducerile deja existente pe site.

Voi aveți ceasuri de la ei? Vă plac modelele alese de mine? Cunoașteți modelele lor de ceasuri sau aveți alte accesorii de la Daniel Wellington?

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.