ImportDirect – magazinul online cu cele mai mici prețuri la cosmetice și multe altele

ImportDirect este unul dintre site-urile pe care ajung destul de des. Recunosc că mi-ar fi plăcut să plasez comenzi mai des la ei doar că mă cam ține în loc comanda minimă. Ca să poți plasa o comandă pe site trebuie să cumperi de cel puțin 200 lei. Este drept că atunci când mergi într-un market cheltui pe puțin 100 lei și realizezi că nu cumperi mare lucru.

Prețurile sunt foarte reduse și considerabil mai mici decât în magazinele fizice. Evident că merită să faci o investiție și să îți faci o dată la ceva timp un stoc de produse de curățenie, îngrijire sau cosmetice de care ai nevoie. Chiar au fost momente în care mă gândeam să plasez o comandă comună împreună cu prietena mea pentru a putea atinge mult mai rapid acel prag de 200 lei despre care vă povesteam.

Cosmetice de pe ImportDirect.ro

Cosmeticele sunt un must pentru orice femeie așa că oricând avem nevoie de un rimel bun, de ruj de calitate sau chiar de un fond de ten care să ne salveze din cele mai dificile situații în diminețile în care nu reușim să arătătm atât de fresh pe cât ne-am dori. Evident că un produs bun face diferența. Apelez destul de frecvent la cosmeticele celor de la L’oreal

Eu am primit câteva produse de la cei de la ImportDirect și am avut ocazia să încerc niște produse L’oreal pe care nu am avut ocazia să le încerc încă. Printre produsele primite sunt Pudra Nude Magique BB Powder de la L’oreal, Perfect Match tot de la L’oreal și o pudră bronzantă de la Maybelline. În plus, am primit și un ruj mat de la Bourjois într-o nuanță care mă caracterizează perfect.

În principiu eu am căutat produse L’oreal pe site și cred că cel mai scump produs de pe site pentru acest brand este de maxim 30 lei. Cred că sunt niște prețuri mai mult decât decente și chiar merită să-i acordați un pic de atenție.

Voi cunoașteți acest site? V-ați cumpărat ceva de pe ImportDirect până acum?

You may also like

23 de comentarii

 1. Si eu am câteva produse de la ei . Sunt bune , merită bani! Cam ciudat cu comanda de 200 este cam piperat . Poate ca vrei doar un ruj , nu poti sa iei mereu de aceasta suma . Oricum , mulțumim de informare!!!

 2. Pe mine ma cam sperie site urile astea care practic te obliga sa faci comenzi d ei anumita suma!Poate eu vreau doar un ruj sau un fond te te..

 3. Pe mine ma cam sperie site urile astea care practic te obliga sa faci comenzi d ei anumita suma!Poate eu vreau doar un ruj sau un fond de te..

  1. Nu sunt o împătimită a magazinelor online dar uneori pot fi o soluție.
   Sigur ca prețurile pot fi mai mici dar poate însemna si o calitate îndoielnică.
   De cele mai multe ori prefer sa merg in magazine pentru a le putea vedea.
   Sti ca pot fi diferențe de imagine.

 4. Nu inca dar cand o sa reusesc sa am nevoie de produse de 200 ron sigur fac. Chiar vorbeam cu niste prietene sa facem o comanda comuna. Asa chiar se merita

 5. Eu am aflat despre acest site de la alte bloggerite si am comandat produse pentru copii si vopsea de par. Au intradevar cele mai bune preturi pe care le-am gasit pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.