Gustări sănătoase de la Ohvăz

Ohvăz este unul dintre brandurile demne de toată aprecierea mea din ultimul timp. Este drept că nu am mai auzit despre un astfel de concept în ultimul timp și poate că asta mă face să-i apreciez și mai mult. Despre OHVĂZ pot spune că sunt produse pe bază de fulgi de ovăz, lapte de migdale, chia și alte ingrediente sănătoase.

O săptămână plină de răsfăț cu produsele Ohvăz

Înainte de a le încerca trebuie să recunosc că am fost ușor reticentă. De obicei nu sunt adepta încercărilor diverse și îmi place să merg la sigur. Pentru că am auzit tot mai des de combinația fulgi de ovăz cu lapte vegetal am zis că merită să văd și eu exact ce gust are această combinație. Este pentru prima dată când aud că aceste combinații sunt gata preparate și Ohvăz este responsabil pentru aceste combinații interesante și foarte naturale.

Eu am gustat diverse produse din gama celor de la Ohvăz și vreau să vă spun din start că sunt niște produse naturale. Asta contează cel mai mult și asta mi-a dat curaj să gust din toate aceste combinații interesante pe care le-am încercat în premieră.

Combinații dintre fulgi de ovăz și lapte de cocos

Toate aceste bunătăți mi-au fost livrate de curier într-o ladă frigorifică pentru că ele trebuiesc păstrate la frigider, iar termenul de valabilitate este de doar câteva zile. Asta atestă faptul că produsele sunt naturale și nu au nimic adăgat în compoziție care să le mărească termenul de valabilitate. Eu am încercat 3 combinații: Papaya și alune de pădure, Merișoare și cocos și Banane și Stafide de Corint.

Primul borcan desfăcut a fost cel cu Papaya și alune de pădure. Fulgii de ovăz erau amestecați cu lapte cocos, totul amestecat cu bucăți de alune de pădure și deasupra era un amestec dulce acrișor de dulceață de papaya. Mi s-a părut combinația perfectă. Mi-a plăcut enorm de mult combinația și mi s-a părut extrem de potrivită. A fost interesantă și combinația de Banane și stafide de Corint doar că gustul crocant al primului borcan m-a impresioant mult. Al treilea borcan a fost tot ceva foarte gustos cu o combinație interesantă între Merișoare și cocos. Cred că totul ține de gusturi doar că mie mi-au plăcut mult aceste gustări cu fulgi de ovăz.

Budincă de chia de la Ohvăz

Iubesc chia și o consum frecvent doar în combinație cu iaurt. Știu că aceasta se umflă și se face gelatioasă și se transformă într-o bundică. De obicei eu o mănânc imediat și nu o las să se umfle. În felul ăsta este ușor crocantă atunci când o consum. Nu pot să spun că această combinație gelatinoasă a fost exact pe placul meu deși gustul nu era rău. Combinațiile pe care eu le-am încercat au fost: Zmeură și mentă, Migdale, caise și smochine și Coacăze.

Clătite gen pancakes

Am încercat 2 tipuri de clătite și ambele mi s-au părut geniale. Într-o țiplă de clătite se găsesc 2 clătite care pot fi încălzite și servite cu topping-ul de vișine care l-am găsit în colet. Chiar mi s-au părut foarte gustoase și extrem de delicioasă combinația. Gustul este senzațional de bun cum nici măcar nu m-aș fi gândit. Dulceața clătitei se potrivește de minune cu gustul acrișor al toppingului.

Limonadă naturală

Limonada este una dintre cele mai delicioase combinații care pot înlocui sucul cu brio. Am încercat varianta de limonadă simplă cu miere și una cu grepfruit. Pentru Cristina cea mai bună a fost cea simplă doar că mie mi-au plăcut ambele. Asta poate și pentru faptul că îmi place mult grepfruitul și gustul acela amărui.

Biscuiți la borcan

Biscuiții au fost în topul preferințșelor mele. Chiar mi s-au părut foarte buni și sățioși. Merg foarte bine în combinație cu un pahar cu lapte sau pur și simplu ca o gustare între mese. Preferații mei au fost cei cu ciocolată deși nici ceilalți cu prune, cocos și stafide nu mi-au displăcut.

You may also like

17 comentarii

  1. Numai bunătăți ,toate sunt convinsă că sunt foarte delicioase și bune ! Cristinica este super încântată și bucuroasă de aceste produse !

    1. Interesant!! Nu am incercat, dar acum cu siguranta o sa le dau o sansa. Arată totul foarte bn si sigur sunt gustoase. Mulțumim!!!

  2. Multumim frumos pentru recomandare! Sigur sunt foarte bune aceste produse! Ctistina este foarte incantata dupa cum se vede in poze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.