Cosmetice de Crăciun de la Yves Rocher(ediție limitată)

Yves Rocher lansează în fiecare an cosmetice în eidție limitată care se găsesc în perioada Crăciunului. Anul ăsta, la fel ca și anul trectut, a lansat 2 game de produse cu mirosuri complet diferite care să te ducă cu gândul la sărbători. Aroma delicată a Ceaiului, îmbogățit cu unt de Karité Bio sau parfumul delicios de măr roșu îmbogățit cu unt de Karité Bio și ulei de Nucă de Macadamia sunt cele 2 arome produse anul acesta de Yves Rocher. Ambele sunt foarte plăcute doar că cele cu miros de ceai m-au cucerit. Tocmai din acest motiv vreau să vă povestesc acum despre ele.

Thé Doré – aroma proaspătă de ceai auriu

Thé Doré este numele colecției. Mirosul este unul foarte fin de ceai, aproape insesizabil, iar produsele sunt foarte prietenoase cu pielea. Textura acestora aș putea să spun că este aceeași cu cea a celor de anii trecuți. Doar mirosul diferă. Am să vă spun cu ce produse mă răsfăț eu în această perioadă:

❄️ Cremă de mâini
❄️ Balsam de buze
❄️ Gel de duș exfoliant
❄️ Săpun-gel pentru mâini

❄️ Cremă de mâini

Este o cremă cu o textură lejeră care intră rapid în pielea. Pielea rămâne hidrată și mâinile nu rămân absolut deloc lipicioase. Asta îmi place foarte mult și mă determină s-o aplic ori de câte ori simt nevoia fără a-mi fi teamă că voi avea neplăceri după folosirea acesteia. Mirosul se păstrează pentru o perioadă scurtă de timp, dar este un miros plăcut, fin, care nu deranjează în nici un fel și este foarte plăcut.

❄️ Gel de duș exfoliant

Gelul de duș este concentrat și este nevoie de o cantitate medie de produs pentru a fi eficient. Acesta are mici particule exfoliante care sunt micuțe și nu sunt agresive deloc cu pielea. Este ca o senzație de mângâiere și exfolierea este delicată. Are ca și ingredient principal apa de albăstrele BIO care mie îmi place foarte mult. Îmi plac produsele Yves Rocher pentru că sunt fără parabeni, fără etoxilați, cu 98% ingrediente naturale și ambalajul este făcut din plastic reciclat. Pe lângă faptul că au grijă de corpul nostru, Yves Rocher are grijă și de natură și asta este un plus.

❄️ Balsam de buze

Balsamul de buze este un alt produs pe care-l folosesc atât afară, cât și în casă. Datorită faptului că îmi mențin buzele hidratate în permanență, vreau să spun că nu mai știu ce înseamnă să am buze uscate, crăpate sau care să arate inestetic.

❄️ Săpun-gel pentru mâini

Săpunu-gel de la Yves Rocher este foarte concentrat. Este suficient să apeși puțin pe pompiță pentru că un strop de produs este eficient pentru un spălat pe mâini. Chiar dacă are doar 190 ml, ține foarte mult. Cred că aproape o lună îl folosesc.

 

You may also like

10 comentarii

  1. din editia de Craciun mi-am luat si eu crema de maini cu aroma de mar. Mie imi place din toate punctele de vedere. Sotului ii place doar mirosul si spune ca e putin cam subtire textura si ca nu intra asa repede in piele. El e mai pretentios. In schimb, ii place tot de la ei, crema de maini cu cocos.

  2. inca o colectie YR care arata si miroase pe masura, nu stiu cum reusesc dar in fiecare an ma gandesc ca nu au cu ce sa ma surprinda si apare colectia de Craiun care ma da pe spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.