Un ten perfect cu ajutorul produselor pe bază de miere de salcâm

Tenul meu nu a creat niciodată probleme. Eu am un ten mixt și excesul de sebum este singura problemă cu care mă confrunt. În rest, pot să spun că am scăpat fără acnee și am mai avut când și când mici coșuri ocazionale. M-am obișnuit să folosesc produse bune și să-mi ascult tenul.

În momentul în care am văzut că după câteva zile de la introducerea unui produs nou în rutina mea îmi apar coșuri sau mă înroșesc, acolo clar este o problemă. Opresc folosirea acestuia și după o perioadă încerc să-l reaplic.

Apa micelara Apiterra

Apa micelară de la Apiterra cu miere de salcâm BIO

Demachierea este ritualul care nu ar trebui să lipsească din îngrijirea tenului nostru. Acest pas are rolul de a îndepărta machiajul și impuritățile de pe ten și tenul să poată respira. Este acel moment când tenul este pregătit pentru următorea etapă!

Apiterra este una dintre firmele care folosesc cele mai curate ingrediente în realizarea produselor lor. Apa micelară are la bază miere de salcâm BIO, lăptișor de matcă BIO, apă de albăstrele BIO, apă de trandafiri BIO și aloe vera. Produsul mi se pare foarte fresh și rămâi cu o senszașie plăcută de pe ten. Curăță ușor impuritățile șimă bucur că folosesc un produs fără parabeni, SLS, sulfați, siliconi, coloranți, etc.

Personal prefer apele micelare prin simplul fapt că au o textură lejeră și pentru că nu-mi lasă tenul uleios. Curățarea se face în doar câțiva pași simpli și termin ritualul de curățire mult mai repede.

Ser pentru ten

Până acum câțiva ani era suficient să folosești zilnic o cremă de zi și una de noapte. Acum serul este mult mai important și îi oferă tenului un boost de energie și hidratare, plus alte câteva proprietăți care diferă de la un produs la altul. De multe ori o cremă nu reușește să facă atât de multe lucruri și atunci serul vine ca o completare a acesteia și merg foarte bine împreună.

Produsele apicole au câștigat și ele teren în ultimul timp prin faptul că sunt niște produse 100% naturale. În plus, este dovedit faptul că acestea fac minuni pe ten și sunt acceptate mult mai ușor de piele.

Ser Botox Like de la Apiterra

În ultima lună am folosit serul Botox Like de la A. Cu o consistență extrem de interesantă. La început aș putea să spun că este ușor uleioasă, dar o dată ce acesta intră în contact cu pielea intră foarte ușor în piele. Lasă o piele catifelată și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață.

Principalele ingrediente din acest ser sunt: Miere de salcâm BIO, lăptișor de matcă BIO, venin de albine, extract din fructe de baobab, acid hialuronic pur, coenzima Q10. Sunt abolut miraculoase toate aceste produse și combinația mi se pare foarte potrivită.

Serul este un produs concentrat ce conține un complex de active naturale cu efect rapid și durabil de lifting, care reduc ridurile, redau fermitatea și elasticitatea pielii și remodelează conturul feței. Este un produs eficient care pregătește tenul pentru aplicarea cremei și care aduce o reală plăcere tenului prin beneficiile pe care le aduce acestuia.

Eu am folosit mai multe produse de la ei, dar despre restul produselor am să vă povestesc zilele următoare.

You may also like

17 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa folosesti aceste produse minunate! Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Sa le folosesti cu placere draga mea

  2. Cred ca sunt super bune ptr ten aceste produse!Poate in viitorul apropiat am sa imi cumpar si eu ca sa le testez!Ingredientele sunt super faine!Eu am tenul gras si cred ca mi.ar folosi si mie!

  3. Inca nu am introdus si un ser in rutina de ingrijire, pentru mine cremele hidratante si mastile sunt suficiente. Astpt parerile despre celelalte produse.

  4. Eu sunt fan produse pe bază de miere și ingrediente apicole, naturale, deci mi-ar plăcea cu siguranță și cele de la Apiterra.
    Serul m-ar tenta în primul rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.