Rujuri lichide mate de la Farmasi

Rujul este unul dintre produsele cosmetice fără de care nu prea ies din casă. Nu pot să spun cât de încântată am fost când am văzut acest kit de rujuri mate de la Farmasi. Rujurile solide care au textură mată îmi cam usucă buzele de cele mai multe ori și din acest motiv am zis că este mult mai interesant să încerc varianta lichidă.

Rujuri mate Farmasi extrem de pigmentate

Farmasi a lansat o gamă completă de rujuri lichide care conține peste 20 de nuanțe de rujuri mate lichide. Dintre acestea eu am avut ocazia să încerc 6 dintre ele. Nu pot să spun că nu am fost încântată de ele, chiar am fost extaziată de oportunitatea pe care o am.

Din cele 6 nuanțe ale acestor rujuri lichide am regăsit 2 rujuri roșii. Unul dintre ele este un roșu aprins ca focul și unul roșu închis. Sunt extrem de pigmentate aceste nuanțe și se pot vedea în swatch-uri cât de de opace sunt și nici măcar nu am aplicat extrem de mult produs.

Restul de 4 nuanțe sunt derivate de rujuri nude. Nude mai deschis, mai închis, cu tente de maro sau cu tente ușor rozii, acestea au fost jucăriile mele din ultimul timp. Se așează foarte bine pe buze și rezistă cu succes întreaga zi. Îmi place faptul că nu sunt lipicioase absolut deloc, că nu-mi usucă buzele, că nu se adună în liniile fine și că se păstrează timp îndelungat.

Cu această ocazie am descoperit rujurile nude. Nu mă gândeam că îmi stă atât de bine cu ele și mereu căutam câte o variantă colorată pentru acestea. Am încercat varianta de nude roziu, nude moviu sau chiar cu o ușoară tentă de maroniu și mi-a plăcut mult finishul acestora și felul în care se potrivesc cu fizionomia mea, dar și cu machiajul natural pe care îl port zi de zi. Sunt niște rujuri accesibile, ușor de aplicat care le recomand cu drag. Pe mine m-au surprins plăcut produsele Farmasi și asta mă determină să încerc și alte produse din portofoliul lor.

Vă plac rujurile mate? Ați folosit ceva de la Farmasi? Care este produsul vostru preferat?

You may also like

19 comentarii

    1. Arată bine toate, nu știu însă cât de rezistenta sunt.Ce am cumpărat de la Farmasi nu mi-a plăcut, o mască de păr cu keratina care promitea multe a dat dovadă că e mai bun oricare balsam,un fard de obraz care se sterge destul de repede și un eyeliner cu sclipici care nu e pigmentat deloc

  1. Foarte frumoase nuanțe și eu folosesc aceste rujuri si îmi, plac foarte mult îmi dau un volum mai mare la buze

  2. Despre @Farmasi,am tot auzit dar nu aveam curaj sa imi iau produse de la ei!Pana intr o zi,cand o prietena a devenit reprezentant Farmasi si am ajuns sa mai testez una,alta!!Pot sa zic,ca am rămas super încântată de majoritatea produselor,mai.ales de parfumurile care miros extraordinar si persista foarte mult!!

    1. Frumoase nuanțe,îmi plac toate ,eu prefer mai mult nuanța roșu ,mă prinde mai bine ,dar de la Farmasi nu am încercat nici un ruj,singurul produs care l-am folosit de la ei este un gel de masaj .Să le folosești cu plăcere draga mea !

  3. Sa stii ca pana acum, nu aveam o parere f buna despre Farmasi, dar daca tu zice ca iti plac, clar o sa le incerc si eu

  4. Eu am un ruj rosu clasic de la Farmasi pe care il ador si il port aproape zilnic, e un rosu burgundy si e pe terminate. Dar rujurile mate nu imi plac, am senzatia ca imi usuca buzele asa ca le port extrem de rar, doar pentru rezistenta lor.

  5. Am si eu 4 dintre ele . Sunt bune , dar nu imi plac cele mate iti usucă buzele si iti da o senzatie ciudata . Strânge buzele . Cel nud nu sta bn pe buzele mele . Ma arată ciudat . Imi place cum iti stă tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.