Cum să-ți creezi ținute la modă cu ajutorul platformei Thekroy.com

Moda este un domeniu care a creat discuții controversate de-a lungul timpului. Multe persoane pun mare preț pe ținutele pe care le poartă. Când participăm la anumite evenimente, ne dorim să avem o ținută cât mai deosebită. În goana după piese vestimentare, accesorii sau încălțăminte, ajungem să pierdem foarte multe timp prin magazine. De multe ori ne plac anumite piese vestimentare dintr-un magazin ce pot fi combinate cu alte piese vestimentare din alte magazine. Este destul de greu să ne putem imagina dacă se potrivesc hainele pe care ni le dorim.  Pentru a reuși să ne creăm mai ușor ținutele, avem la dispoziție un proiect care reușește să ne faciliteze alegerile. Thekroy.com aduce o inovație în domeniul fashion. Echipa ne stă la dispoziție pentru a ne ușura alegerile.

Thekroy.com platforma inovatoare pentru lumea modei

Această platformă ne oferă posibilitatea de a reuși să creăm o ținută într- un timp scurt. Creându-ne cont pe această platformă, vom putea combina articole vestimentare diferite după cum dorim. În acest fel reușim să vedem dacă am reușit să creăm o ținută corectă. Putem să combinam nuanțe, texturi și piese inedite. Ceea ce este genial este faptul că avem oportunitatea de a combina piese vestimentare de pe un site cu articole pe care le avem în dressingul nostru. Selectând poze cu articolele de pe site le putem combina pentru a vedea rezultatul final.

Principiile unui stil vestimentar 

În funcție de locul în care mergem, de hainele de care avem nevoie, de sezonul în care ne aflăm facem cele mai inspirate alegeri care să ne scoată din anonimat și să ne pună în evidență. Este important să ne simțim bine și să alegem articole cât mai lejere sau cât mai apropiate stilului nostru vestimentar.

Platforma Thekroy.com pe care o avem la dispoziție ne încurajează foarte mult creativitatea. Avem la dispoziție piese perfecte pentru orice sezon. Vremea este schimbătoare. Pe parcursul unei zile, temperaturile se schimbă atât de mult, încât pare că parcurgem într-o zi două anotimpuri. De aceea, este bine să purtăm ținute care ne permit să adăugăm sau să renunțăm la anumite articole. Cu ajutorul platformei vom reuși să creăm o ținută completă și cu piese vestimentare de excepție.  Propuneri vestimentare puteți găsi și pe pagina lor de instagram the.kroy.

Cum vi se pare ideea unei astfel de platforme de fashion?

You may also like

22 de comentarii

  1. E foarte tare ideea. De multe ori am cumpărat haine online si acasă nu imi plăcea cum se asorteaza cu fusta sau pantalonii preferați

    1. Interesant!!! Trebuie să ne imbracam bn sa nu ne critice Budeanu . O sa imi fac si eu cont sa vad cum ma descurc. Multumesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.