Top 3 parfumuri care pot fi oferite de ziua îndrăgostiților

Bărbații mereu susțin că nu acceptă aceste sărbători împrumutate, dar de fiecare dată se gândesc cum să-și surprindă jumătatea. Marea majoritate a femeilor țin la cadourile primite și, în același timp, le place să ofere cadouri inspirate pentru a aduce un strop de bucurie în sufletul jumătății sale. Este puțin mai complicat ca bărbații să aleagă cosmetice și dacă o fac este pentru că știu exact ceea ce-și doresc femeile din viața lor. Parfumul este cadoul cu care poate mereu la inimă și cu ajutorul căruia poți cuceri.

Parfumurile sunt iubite de toată lumea. Așa cum niciodată nu avem prea multe genți, așa putem spune și despre parfumuri. Pe de altă parte este de preferat să schimbăm parfumul zilnic. Dacă folosim același parfum atunci ajungem să ne obișnuim cu el și să nu-l mai simțim. Eu vreau să vă arăt câteva idei de Cadouri de Valentine’s day pentru ea în speranța că vă v-a ajuta și vă puteți inspira din propunerile făcute de mine.

Jean Paul Gaultier – Scandal

Scandal este pe locul 1. Iubesc parfumul ăsta și aș putea să-l port non stop fără să mă plictisesc de el. Este un parfum floral, foarte persistent și care are un design special și foarte elegant. Consider că designul joacă un rol important de această dată. Dacă vrem să ne orientăm către un parfum de femei atunci acesta ar putea fi cea mai potrivă alegere pentru simplul fapt că are un miros foarte elegant.

Nu mă pricep deloc în a explica mirosul unui parfum, dar pot să vă arăt preferințele mele și să vă spun cât de mult îmi place mie să-l port. În cazul în care aveți combinații preferate de arome puteți intra pe NOTINO să vedeți exact notele acestui parfum pentru a vedea dacă vi se potrivește.

Moschino – I Love Love

Acest parfum poate fi considerat ca o declarație. Mesajul este foarte sugestiv și cred că este unul dintre parfumurile care se potrivește perfect cu Ziua îndrăgostiților. Designul este unu frumos și vesel, chiar tineresc. Pe lângă mesajul de dragoste imprimat direct pe sticlă, eu mă simt atrasă și de culoarea albastră a sticlei.

Mirosul este unu floral, fresh și potrivit pentru a fi purtat cu orice fel de ocazie. Un alt mare plus care vă poate încuraja să vă orientați către acest parfum ar fi și faptul că are un preț foarte bun. Eu l-am avut în varianta mică și apoi am zis să merg pe varianta de 100 ml pentru că mi-a plăcut tare mult și l-am purtat la tot felul de ocazii mai mult sau mai puțin speciale.

Gucci – Bloom

Acest parfum l-am cumpărat în urma recomandărilor. Nu l-am mirosit decât după ce mi l-am comandat. Este un parfum de primăvară pentru că mirosul floral mă duce cu gândul doar la această perioadă a anului. Bloom este un parfum de zi pentru că mirosul său floral și foarte fresh la asta mă duce cu gândul.

Care este parfumul vostru preferat? Ce parfum vă doriți să primiți de ziua îndrăgostiților?

You may also like

22 de comentarii

      1. Gucci Bloom stiu ca miroase super,însă cel de la Moschino arată prea bine ca sa nu îmi doresc să îl incerc

  1. Oricât de multe aș avea ,tot mai vreau un parfum ,le ador ! Au produse foarte bune pe Notino și oferte mai tot timpul .

  2. Cred ca prima data cand vad recomandat parfumul de la Moschino pe blogurile de beauty – mie imi place tare mult.
    Iar parfumurile mele preferate sunt cele de la Dior si Chanel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.