AirsoftMegastore deschide primul magazin fizic in Constanta

Airsoft este un joc iubit în rândul oamenilor mari și nu numai. Până acum nu auzeam atât de des acest numai dar în ultimul timp s-a creat o isterie în ceea ce privește acest joc și spiritul de aventură și competiția îi îndeamnă pe băieți să se aventureze într-o luptă cu arme mai mult sau mai puțin reale.

Ce este airsoft?

Asta a fost prima mea întrebare care nu-mi dădea pace. Am căutat poze, imagini, filmulețe care să mă facă să înțeleg cât mai bine despre ce este vorba. În concluzie vreau să vă lămuresc și pe voi despre ce este vorba și ce implică acest joc.

„Airsoft este un joc care simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiecții sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice și tactici militare reale”(sursa Wikipedia). Cu alte cuvinte am înțeles exact despre ce este vorba și cred că v-am lămurit și pe voi.

Alege-ți arma potrivită direct din magazin

Airsoft Megastore vine în ajutorul nostru cu un magazin fizic în Constanța care este un showroom foarte modern. În primul rând acest magazin are rolul de a veni în ajutorul jucătorilor de airsoft Constanta dar și a turiștilor sau vizitatorilor aflați în tranzit să se poată destinde la o sesiune de joacă.

Showroom-ul este foarte bine dotat și organizat pe e etaje. Primul etaj este destinat jucăriilor airsoft. Aici se găsesc toate modelele la care ați visat vreodată în materie de arme și de replici ale celor mai cunoscute pistoale. Personalul specializat vă poate îndruma în alegerea celei mai potrivite arme iar voi o puteți testa în așa fel încât să vă faceți o idee în ceea ce privește comoditatea și lejeritatea cu care o puteți folosi și manevra. La etajul al doilea se găsesc consumabilele și protecții pentru ochi și nu numai. Tot aici se găsește și echipamentul de care aveți nevoie și vă puteți alege din cele peste 1000 de articole vestimentare.

Magazin Airsoft Constanta este specializat și au suficientă experiență ca să vă poată oferi consultanța de care aveți nevoie și vă poată îndruma să faceți cele mai bune alegeri. Diversitatea produselor din magazin și pasiunea pentru distracție nu vă vor lăsa să rămâneți indiferenți.

Vizualizati magazinul Airsoftmegastore prin urmatorul link: https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42

You may also like

4 comentarii

  1. Am auzit multe subiecte pe tema asta in ultimul timp si cred ca as fi incantata sa vizitez si eu un astfel de magazin sa vad armele mai de aproape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.