Cămașă cu umerii goi și trandafiri brodați(OOTD)

Cămășile cu dungi sunt în tendințe în această perioadă și pentru asta am zis să încerc și eu câteva modele de acest gen. Vin după o experiență mai puțin fericită în care am purtat o cămașă lungă cu dungi cu care nu prea m-am înțeles, dar se pare că vouă va plăcut acel model și nu pot decât să mă bucur. dacă vreți să revedeți acele poze, le găsiți aici. Astăzi vin cu o experiență mai puțin plăcută și am să vă spun exact motivul.

Model drăguț care se așează rău

Trebuie să recunosc că modelul acestei cămăși este foarte frumos și a fost un fel de dragoste la prima vedere. Îmi plac mult piesele vestimentare cu umerii goi și m-am gândit că aceasta este alegerea perfectă. Am verificat ca de obicei dimensiunile și am decis să-mi iau ca de obicei un L.

Să vă spun și nemulțumirile mele. În primul rând îmi este mult prea fixă în zona bustului. Am mai verificat acum o dată și la bust are 94 cm și eu am 90. Este drept că trebuia să mă gândesc și să iau câțiva centimetri și pentru sutien. Cea mai mare mărime la acest model este L și oricum nu aveam cum să mă orientez către ceva mai mare. Cămașa este dreaptă și nu este deloc cambrată. Mi-ar fi plăcut să fie puțin cambrată și poate s-ar fi așezat mai bine.Cămașă – link

Îmi este foarte fixă pe mână și aproape că nu mă pot mișca. Dacă vreau să ridic mâna mă strânge rău și mi-a fost frică ca nu cumva să pocnească pe mine. Acesta a fost și motivul pentru care 90% din pozele făcute sunt pe bancă și nu am vrut să mă ridic. Se vede cum se așează pe corp și am îndrăznit să vă las și 2 poze de acest gen ca să vă convingeți că nu exagerez cu nimic.

M-a atras foarte mult modelul, broderia și manșetele acelea lungi care se așează frumos în partea de jos a mâinii. Păcat că în rest nu-mi vine deloc bine. Aș fi fost curioasă dacă o mărime mai mare mi-ar fi fost de folos s-au s-ar fi așezat urât dat fiind faptul că era prea largă. Găsiți aici această cămașă.

Ce părere aveți despre această cămașă?

You may also like

9 comentarii

  1. Ciudata camasa 🙂 e prima pe care o vad de acest gen, e frumusica dar cum spui si tu nu se aseaza ok.

  2. pacat ca este asa de stramta pentru ca este un model deosebit. Te-ai uitat daca nu are ceva spatiu de rezerva sa poti muta nasturii cu un centimentru mai incolo si s-o poti purta? E pacat de ea ca e tare frumi!

  3. Vaiii, ce model dragut de camasa!! Imi pare tare rau ca nu iti vine bine si ca te tine, asta inseamna ca nu ai s-o poti purta. Dar iti recomand sa cauti model asemanator caci iti vine super bine acest tip de camasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.