Scapă de petele pigmentare cu ajutorul produselor Bioderma din gama Pigmentbio

Bioderma este un brand foarte cunoscut de dermatocosmetice. Se știe că ele sunt eficiente și că sunt niște produse care pot fi folosite atât de bebeluși cât și de persoanele cu reale probleme ale pielii. Dermatologii recomandă produsele lor așa că le puteți folosi cu brio dacă sunteți de părere că vreți să reparați o problemă.

În cazul de față este vorba despre petele pigmentare. Evident că eu sunt una dintre cele mai bune persoane care pot să se orienteze către această gamă de produse pentru că am pete pigmentare cu care m-am ales după prima sarcină. Bioderma mi-a făcut surpriza de a putea încerca gama PigmentBio în premieră și eu mă bucur enorm că mă pot răsfăța cu întreaga gamă și sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară.

M-am interesat care dintre aceste produse pot fi folosite în sarcină. În afară de Vitamina C – C-Concentrate, toate produsele pot fi folosite. Nu știu de ce, dar am impresia că vitamina C joacă un rol extrem de important și mă bate gândul să aștept câteva luni pentru a le putea folosi pe toate. Cu alte cuvinte, îmi doresc să-mi creez o rutină de îngrijire a tenului exclusiv cu produse Bioderm din gama Pigmentbio pentru că îmi doresc din suflet să scap de petele pigmentare pe care le am.

Spumă de curățare Bioderma Pigmentbio

Spuma de curățare are efect de luminozitate a tenului, reduce petele pigmentare și previne apariția acestora. Conține AHA și microparticule exfoliante, care îndepărtează blând imperfecțiunile pentru a reda strălucirea pielii. Complexul de ingrediente active acționează împotriva mecanismelor biologice care determină pigmentarea pielii

Produsul se poate folosi atât dimineața cât și seara. Dimineața înainte de începe rutina de îngrijire și seara după ce ne-am demachiat. Este un produs blând cu pielea care poate fi folosit indiferent de problemel cu care ne confruntăm. Nu usucă pielea și o lasă foarte catifelată.

Crema de zi cu SPF 50 din gama Pigmentbio

Crema de zi este nelipsită din rutina de îngrijire a tenului. Aceasta joacă un rol important pentru că trebuie să hidrateaze tenul, să fie o bază bună de machiaj și să vină în rezolvarea anumitor probleme cu care ne confruntăm precum riduri, pete pigmentare, etc.

Imperfecțiunile și petele brune de pe piele reflectă stilul nostru de viață: poluare, expunere excesivă la soare, vârstă, sarcină, iritații ale pielii, etc. Acestea sunt cauzate de producția excesivă de melanină care nu este distribuită uniform pe suprafața pielii. Pentru a evita formarea petelor este necesară o fototerapie foarte înaltă. Prin tehnologia LUMIREVEAL, tratamentul Pigmentbio redă strălucirea naturală a pielii, inspirată de tratamente dermatocosmetice de ultimă generație. Aceasta ajută la reducerea producției de la melanină și la stimularea reînnoirii celulelor pentru un efect de corecție și redare a strălucirii.

Această cremă este absolut perfectă pentru că are toate filrele de protecție de care pielea are nevoie. În plus, protecția solară SPF 50+ este perfectă pentru că o piele care suferă de pete pigmentare are nevoie de protecție maximă împotriva soarelui. Toate aceste tehnologii dermatologice luptă să elimine petele pigmentare și acestea pot fi estompate în proporție mare. Ambalajul este de vis pentru că mi se pare extrem de igienic prin faptul că dozezi atâta produs cât ai nevoie și nu trebuie să atingi și restul cremei o dată ce vrei să aplici pe pen produsul.

Crema regeneratoare de noapte din gama PigmentBio

Crema regeneratoare de noapte are, ca și crema de zi, tehnologia LUMIREVEAL inspirată din tratamentele dermatocosmetice de ultimă generație. Crema redă strălucirea naturală a pielii. Ea stimulează producția de colagen pentru o piele netedă.

În interiorul cutiei găsim un borcănel de cremă de plastic foarte elegant și o spatulă cu ajutorul căreia putem să luăm produs și să aplicăm pe ten. Cred că acest produs completează perfect o rutină de îngrijire a tenului

Set concentrat cu vitamina C PigmentBio

Acest ser este în topul preferințelor mele. Am mai folosit Vitamina C și știu că face minuni pe ten. Sunt curioasă cum va fi acșiunea acestuia având în vedere că acționează asupra petelor pigmentare și oferă luminozitate tenului.

Cutia are un borcănel cu vitamina C și separat găsesc o pipetă cu ajutorul căreia se poate doa produsul pe ten. Mi se pare foarte elegant ambalajul și m-a cucerit chiar și din această privință.

Este singurul produs care nu-i recomandat în sarcină. În plus, este un produs care trebuie folosit în 2 luni de la deschidere. Cantitatea nu este foarte mare așa că cele 15 ml nu cred că se consumă atât de greu și dacă este folosit cu regularitate, zilnic, va ajunge în perioada stabilită.

Voi folosiți produse Bioderma în rutina voastră de îngrijire? Ce părere aveți de gama Pigmentbio?

You may also like

19 comentarii

  1. Din descrierea ta par produse minunate, nu le-am incercat până acum, dar am sa mi le iau si eu ,pt că și eu am ramas cu pete pe față după nastere

    1. Eu am inceput sa folosesc aceste produse si deja incep sa se estompeze acele pete pigmentare de pe tenul meu… sunt tare impresionata de aceste produse! Vreau sa le folosesc o luna si sa revin cu pareri clare dar pana acum imi cam plac!

  2. Apa micelara și atoderm… Mi-ar plăcea foarte mult sa pot încerca și aceste produse…si eu am probleme cu petele

  3. Crema de noapte din aceasta gama mi se pare foarte faina! Ma bucur ca exista solutii mai rapide pentru un ten neuniform. Produsele Bioderma sunt tare faine.

  4. O gama foarte interesanta. Momentan nu folosesc astfel de produse, dar e bine de stiut ca ai pe ce pune mana la nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.