Melkior a creat 3 tipuri noi de pigmenți pentru față și corp

Melkior surprinde de fiecare dată cu produse care mai de care mai tentante. De această dată a surprins cu 3 tipuri noi de pigmenți pentru față și corp.

1.       Pigmenți Cameleon – un nou trend în machiaj! Obține o strălucire spectaculoasă!

Melkior a lansat o gama de 5 nuanțe de Pigmenți Cameleon cu o textură extrem de fină: Hummingbird (ref.12011), Peacock (ref.12012), Emerald Enchantment (ref.12013), Chameleon Reflections (ref.12014), Lizard (ref.12015).

Deja știm despre pigmenți că sunt farduri sub formă de pulbere, cu o concentrație majoră și o saturație care oferă culoarea dorită chiar din prima aplicare! Dar ce înseamnă pigmenți cameleon? Cameleonul este o reptilă fabuloasă despre care am învățat încă din clasele primare, iar posibilitatea de a-și schimba culoarea o face una dintre cele mai frumoase ființe vii. Iată că arta a creat ceva asemănător și a adus în lumea machiajului un produs la fel de spectaculos: Dar de ce pigmenții cameleon sunt atât de speciali? Pentru că reușesc cu succes să își schimbe nuanța!

2.       Nou pentru față și corp! Reflexii versatile cu Pigmenții Fulgi Melkior

Pigmentii Fulgi creați de Melkior sunt perfecți pentru obținerea unui efect spectaculos, o strălucire aparte care variază în funcție de intensitatea luminii la care sunt expuși: Mermaid Song (ref.12009), Unicorn Dream (ref.12010).

Melkior lansează pe piață pigmenți inediți ce conțin particule mai mari de fard, în nuanțe curajoase și cu reflexii versatile. Acești pigmenți fulgi oferă machiajului un aspect deosebit și se pot folosi atât pe zona feței, cât și pe corp. Se pot aplica cu succes pe pleoapa mobilă, peste V-ul buzei superioare sau pe cel mai înalt punct de pe pomeți. Pentru o saturație mai puternică, poți folosi pe pensulă de lucru puțin fixator de machiaj astfel încât pigmentul să adere pe pleoapă.

3.       Stralucire intensa pe pleoapele tale cu noii pigmenti Glitter Pulbere Melkior

Glitterul este preferat de multe femei pentru că oferă un look de senzație, care atrage priviri de la distanță. Este produsul ideal dacă vrei să strălucești la un eveniment elegant de seară sau să captezi atenția tuturor într-o noapte de club.

Melkior a creat 3 nuanțe de Glitter Pulbere: Shine Like a Diamond (ref.12006), Shine Like a Star (ref. 12007), Shine Like a Diva (ref. 12008).

Este un glitter pulbere fin care asigură o strălucire intensă și reflectă lumina din toate unghiurile. Îmbogățit cu un pigment vibrant de culoare, el se poate folosi atât pe pleoape, cât și pe corp. Se aplică cu ușurință peste orice fard, fie mat, fie sidefat, fie alt pigment. Dacă vrei să subliniezi privirea, folosește acest glitter și vei vedea cum totul iese bine.

You may also like

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.