Cum poți îmbunătăți activitatea angajaților tăi

În orice companie este de preferat ca angajații să lucreze ca o echipă. Să fie cât mai uniti și scopul lor comun să fie binele companiei. Este de preferat ca angajații să își cunoască punctele forte și punctele slabe pentru a lucra de așa natură încât fiecare să ofere cele mai bune idei. Mulți angajatori aleg să includă angajații în team building-uri pentru a le spori randamentul.

Ce este un team building

Team building vine de la echipă și semnifică eficiența unei echipe. Reprezintă o abilitate a managerilor unei echipe de la o companie. Vizează posibilitatea personalului companiei de a lucra ca o echipă. Practic, team building-ul reprezintă o activitate desfășurată de o echipă de angajați pentru a dezvolta comunicarea și colaborarea dintre ei, pentru a-i ajuta să aibă cele mai bune performanțe.

Rolul unui team building

Participarea la un team building ajută la descoperirea și dezvoltarea creativității persoanelor care i-au parte la astfel de activități. Totodată ajută la o mai bună pricepere a angatjatilor în acțiunile lor. Rolul participării la un team building îi motivează pe angajați să își îndeplinească îndatoririle cu succes. Deciziile care se vor lua la nivelul unei companii vor fi rezultatul muncii întregii echipe.

HPDI vine în ajutorul nostru cu activități de team building care ajută angajații să fie cât mai pregătiți. Aceste activități propuse de HPDI îi ajută să devină mai responsabili și să își asume anumite riscuri pentru a reuși la nivel de companie. Un alt rol al team building-ului este de a-i determina pe angajați să devină cât mai motivați.

Efectele unui team building

Izolarea față de colegii de la muncă și colectivitate nu aduce nimic bun. Buna comunicare și socializarea la locul de muncă ne ajută să facem o treabă bună. Participarea angajaților la team building-uri le permite acestora să se cunoască cât mai bine între ei și să descopere care sunt calitățile colegilor de muncă. În plus reușește să creeze o mai bună relaționare și în afara programului de lucru. Colegii află lucruri interesante unii despre alții prin activități distractive. Activitatea angajaților este mai eficientă. Inventivitatea și creativitatea vor căpăta amploare.

Cum să alegi un team building

În funcție de ceea ce îți dorești să dezvolți la nivelul echipei poți alege activitatea de echipă. Este bine să știi ce își doresc și angajații tăi și să stabiliți împreună la ce tipuri de întâlniri ar fi bine să meargă. Poți cere ajutorul HPDI pentru a ști pentru ce să optați pentru ca activitatea să fie benefică pentru toată lumea. Provocările la care va fi supusă echipă ar fi bine să fie provocări de genul celor cu care angajații au frecvent de-a face. De exemplu, o activitate antrenantă pentru angajați poate scoate la iveală rapiditatea în gândire a angajaților sau ideea venită mai târziu, dar bine gândită. Angajații trebuie încurajați să participe la team building-uri și să fie cât mai activi. Puteți alege activitatea la care pot lua parte invitații speciali care vor ajuta angajații să afle lucruri și să deprindă sfaturi.

V-ați dori să participați la un team building?

You may also like

14 comentarii

  1. Numai in companiile mari sau in firmele conduse sau detinute de tineri scoliti in afara ai parte de teambuilding-uri menite sa sudeze echipa si sa ii sporeasca performantele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.