Cadouri propuse de Nivea cu ocazia sărbătorilor

Nivea vine în fiecare an cu o serie de cadouri care mai de care mai drăguțe. Nu am cum să mint și să nu recunosc că portfardurile în care sunt ambalate cadourile mă atrag ca un magnet. De anul trecut am un portfard de un albastru ciel absolut superb. Să nu mai vorbesc de calitatea produselor. În ultimul timp am descoperit tot mai multe produse bune care mi se potrivesc mănușă.

Nivea vine cu propuneri în fiecare an și mă bucur enorm de mult că văd că sunt frumos ambalate și perfect selecționate. Cadourile sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În felul ăsta toată familia se poate bucura de produsele Nivea. În plus, în coletul primit de mine am găsit cadourile cu cosmetice, 2 perechi de șosete unisex, hârtie de ambalare și o panglică. Mi se pare că totul este perfect pus la punct pentru a putea fi dăruite.

Seturi cadou pentru femei de la Nivea

Cadourile pentru femei sunt structurate pe domenii de interes. În cazul meu, eu am primit setul cadou Micellar Kit. Vreau să detaliez puțin în ce constă acest pachet pentru că mi se pare un set foarte potrivit pentru a fi pus sub brad sau dăruit oricărei persoane dragi.

Portfardul gri este măricel și potrivit pentru cosmetice sau orice alte lucrurui de depozitat. În interior găsim un șampon micelar pentru păr fragil și scalp sensibil, o apă micelară pentru ten sensibil și o cremă de mâini cu flori de cires și ulei de jojoba. Nu cred că se potrivea o combinație mai bună de produse. Nu am încercat nici unul dintre aceste produse așa că am o curiozitate mult mai mare de a apela la aceste produse.

Seturi cadou pentru bărbați de la Nivea

Bărbații nu sunt nici ei neglijați. Eu mă plâng destul de des că nu știu exact spre ce cadou să mă orientez. De această dată cred că seturile cadou oferite de Nivea pot fi o sursă de inspirație chiar și pentru noi femeile.

Mie îmi place mult această gentuță în care sunt puse cosmeticele. Este suficient de spațioasă și are și un spațiu de depozitare pe lateral cu fermoar. În interior găsim: balsam după ras pentru ten senzibil, gel pentru ras pentru ten sensibil și roll-on black&white invisible. Produsele pentru ten sensibil sunt folosite de foarte mulți bărbați pentru că sunt niște produse foarte prietenoase cu pielea și pentru că o calmează după ras.

Alte seturi de cosmetice de la Nivea

Nivea are foarte multe seturi de produse. Sunt multe combinații interesante care pot fi folosite cu ocazia sărbătorilor, dar și cu ocazia anumitor aniversări.

Nivea Q10 Beauty

Nivea Men Sensitive Fresh

Nivea Creme Care

Nivea Men Deep

You may also like

17 comentarii

  1. Foarte frumoase aceste seturi de la Nivea, la acestea m-am gandit si eu să daruiesc persoanelor dragi de Crăciun

  2. Da…sunt foarte frumoase…sunt printre putinii care scot pe piața astfel de seturi…cu borsete, gentuțe, portfarduri… Foarte fain setul tău nici eu nu am incercat produsele…si eu sunt mare fană NIVEA… Sa le folosiți cu placere

  3. Foarte frumoase aceste seturi ,folosesc produse Nivea și sunt super mulțumită de ele și ca preț și calitate ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

  4. Eu le folosesc in fiecare ani pentru cadou. Se potrivesc la Secret santa sau daca ai persoana carora vrei sa le multumesti pt ceva. Eu am inlocuit cafeaua pe care o duceam ca atentie, cu seturi de la Nivea. Mult mai folositoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.