Cosmetice L’oreal cu care m-am răsfățat în ultimul timp

L’oreal este unul din brandurile mele de suflet și asta pentru că le consider niște cosmetice de top la prețuri bune. Produsele lor se prezintă bine, își respectă promisiunile de cele mai multe ori și rezistă bine în timp. De această dată am primit un colet de la Buzzstore cu câteva produse recent lansate pe care eu trebuia să le încerc și să-mi exprim părerea.

Rimel L’oreal – Bambi Eye – Flase Lash

Rimelul este unul dintre cosmeticele fără de care nu ies din casă. Îmi place să pun accentul pe ochi și un rimel este absolut suficient pentru a putea ieși din casă. Nu am mari pretenții de la un astfel de produs deși îmi place să aibă câte puțin din toate.

Bambi eye este noul rimel de la L’oreal. În prezent folosesc rimelul Paradise Extatic tot de la L’oreal și îl consider unul dintre produsele care îmi satisface orice nevoie. Cu toate astea sunt deschisă la nou și eram curioasă să văd noua formulă a noului rimel. Consider că l-am folosit suficient de mult ca să-mi pot forma o părere așa că vreau să vă spun ce plusuri și ce minusuri i-am găsit. Principalele avantaje ar fi alungirea frumoasă a genelor, separarea acestora și o ușoară curbare a acestora. Îmi place mult că această textură se păstrează pe gene toată ziua până în momentul demachierii și nu cade, nu te murdărești sau nu găsești bucățele de rimel sub ochi. Ca și dezavantaje a ș putea să menționez volumul. Nu mi se pare că oferă suficient de mult volum. Cred că varianta Paradise Extatic oferă acest lucru mult mai mult.

Așa cum se poate observa în poze, rimelul arată frumos pe gene. Nu cred că acest mic minus ar putea să mă convingă să nu-l mai folosesc. Chiar îmi plac cum arată genele mele și voi continua să mă bucur de el până la ultima picătură.

Pensula este din peri de silicoc foarte bine organizați pe periuță pentru a ușura mult aplicarea. Nu încarcă absolut deloc genele. Sunt foarte mulțumită și la acest capitol.

Ruj L’oreal – Color Riche Matte Free The Nudes

Rujul a fost una dintre surprize. Nu am mai folosit rujurile L’oreal până acum așa că a fost o surpriză să le încerc. Recunosc că nuanțele la care eu apelez cel mai des includ un mic subton de roșu/roz așa că varianta de nude m-a surprins un pic și m-a provocat să văd cât de bine se potrivește.

M-a atras acest ruj prin cremozitatea acestuia și prin faptul că îmi hidratează destul de bine buzele în ciuda faptului că este un ruj mat. Rezistența este medie, dar nu mă deranjează absolut deloc să-l pot reaplica ori de câte ori a fost nevoie. No Cliche este un ruj nude care se confundă ușor cu nuanța buzelor. L-am folosit destul de puțin în această variantă. No Judgment este o variantă maronie. M-am simțit mult mai confortabil purtând această nuanță de ruj. Mi se potrivea atât cu culoarea părului, a tenului și a personalității mele. Chiar am fost plăcut surprinsă să văd că întind mâna după el destul de des. Cred că și vremea ușor mai posomorâtă de afară m-a convins să-l port mai des.

Concealer L’oreal Infaillible More Than Concealer

Cearcănele sunt deranjant și își fac apariția în cele mai nepotrivite momente. Recunosc că sunt momente în care trebuie să apelez la un concelear bun pentru a putea să-mi camuflez micile imperfecțiuni sau chiar cearcănele în zilele în care dorm ceva mai puțin.

Periuța acestui concelear este destul de mare, dar acest lucru nu incomodează cu nimic. Îmi aplic câteva puncte de concealer și apoi cu ajutorul unui beauty blender îmi uniformizez totul. Pentru a nu avea surpriza ca concelearul să se strângă în liniile fine de sub ochi îmi place să-l fixez cu puțină pudră de setare sau chiar pudră normală.

Nuanța mea este cashmere 327 și mi se potrivește bine. Gradul de acoperire este foarte bun și sunt mulțumită de el. Se blenduiește foarte bine și nu se usucă prea repede ca să poți să lucrezi în voie cu el.

Ca o concluzie, pot să spun că sunt mulțumită de produsele primite și mă bucur că le-am descoperit. Chiar le recomand cu drag persoanelor care sunt în căutarea unui rimel care oferă efect de gene false, un concealer cu un grad de acoperire bun sau un ruj nude mat puteți să vă orientați către aceste produse de la L’oreal

Voi ați încercat aceste produse până acum? Vă plac produsele L’oreal?

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am folosit până acum un rimel de la Loreal…genele tale arată super… Pare foarte bun… Iar ca ruj mie îmi place foarte mult nuanta no cliche… Și da no judgement chiar ți se potrivește… Sa le folosești cu placere

  2. Eu sunt multumita de toate 3 produse, rujurile nu ma gandeam ca le voi folosi având in vedere nuantele de maro, dar sper suprinderea mea arata foarte bine. La mine mascara parca alungeste mai bine

  3. Produse minunate ,m-ar tenta mult rujurile de la L’oreal ,imi place cum ți-a ieșit ! Să le folosești cu plăcere !

  4. Foarte bune produsele de la L’oreal!!! Am si eu un ruj care imi dau la orice ocazie . Să le folosești cu drag!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.