Nu știi cum să-ți organizezi eficient vacanța de vară? Cinci idei de distracție vara asta

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi. Zilele lungi și nopțile calde ne umplu timpul de activități dintre cele mai variate. Vara este un anotimp iubit de mulți dintre noi, pentru că ne oferă o mulțime de posibilități de distracșie. Sezonul cald este sezonul marilor aventuri ș al marilor petreceri. Vara, întreaga săptămână pare a fi un weekend prelungit. Anotimpul marilor amintiri, vara vine cu posibilități nenumărate de a ne distra comparativ cu orice alt anotimp. Iata cinci idei despre cum ne putem distra vara aceasta și nu vom regreta.

1. Nu ratați târgurile și festivalurile

Evenimentele care au loc pe timpul verii merită vizitate. Aceste târguri și festivaluri care au loc pe timpul verii ne ajută să descoperim tradițiile, să ne delectam cu concerte și spectacole. Acest mod de distracție ne oferă oportunitatea de a descoperi și a degusta mâncăruri tradiționale. Participarea la târguri sau festivaluri ne umple timpul cu activități distractive și interesante. De obicei, nu se percep taxe pentru intrarea la târguri sau festivaluri. Cheltuielile sunt legate de achiziții personale, în principiu.

2. Sporturi la mare

Majoritatea turiștilor aleg să petreacă concediul în sezonul estival la mare. Nisipul cald, bălăceala în apa sărată și bronzul auriu sunt doar câteva dintre opțiunile pentru care iubim marea. Pe litoral nu avem timp să ne plictisim. Sporturile la mare capătă tot mai mult teren. Sunt un prilej de relaxare și distracție. În plus, nu vei lenevi în vacanță, nu te vei întoarce cu grija faptului că te vei îngrășa câteva kilograme în plus.
Sporturile oferă atuul de a face mișcare și de a te bucura de cele mai inedite plăceri. Voleiul este un sport ușor de practicat la mare și deloc costisitor. Spiritul de aventură ne poate determina să optăm pentru sporturile extreme nautice. În funcție de posibilitățile materiale, putem alege între sporturile de agrement – plimbări cu hidrobicicleta sau skijet, până la plimbări exclusiviste și costisitoare. Printre activitățile mai costisitoare avem drept opțiune yahting-ul, sky nautic sau flyboarding. Vara profităm și alegem să plecăm în mai multe concedii și nu ne refuzăm micile plăceri.
Lipsa banilor nu ar trebui să fie un impediment pentru a ne răsfața. Un împrumut la domiciliu ca acesta ne poate ajuta să ne facem cadou o experiență de neuitat. Împrumutul la domiciliu te scutește de timpul pierdut și drumurile pe la bănci, atât pentru aplicarea la împrumut cât și ulterior, pentru plata ratelor.

3. Mergeți la ferma de animale

Sunt foarte multe pensiuni turistice care au fermă proprie. Ca noutate, multe dintre ferme oferă drept activitate turiștilor îndatoririle privind îngrijirea animalelor și hrănirea lor. Pentru copii astfel de activități sunt distractive și educative. Călăritul este adorat de cei mici. Vizitând ferma și ocupându-se cu cei mari de ea, copii vor reuși să înțeleagă mai bine modul de viață al animalelor.

4. Porniți în drumeții la munte

Căldura insuportabilă ne poate determina să alegem să ne petrecem vacanțele de vară la munte. Temperaturile sunt mai scăzute aici și aerul mai ușor de respirat. Persoanele active se vor îndrăgosti de munte. Plimbările pe munte sunt un prilej pentru a face mișcare și pentru a respira aerul proaspăt.

5. Mergeți la pescuit

Pescuitul este o activitate distractivă de care ne putem bucura pe timpul verii. Un sport al ,,răbdării”, dominat de așteptare. Un sport pentru cei mai puțin activi sau dinamici; ideal pentru leneaveală, dar potrivit pentru cei cu spirit competitiv. O astfel de activitate poate fi ușor combinată și cu cea de a ne petrece timpul în natură alături de prieteni.

Tu ce planuri ai pentru aceasta vara?

You may also like

19 comentarii

  1. Mi sa facut dor de vara, de caldura de rochite. Planuri inca nu mi am facut, astept doar sa se incalzeasca.

  2. Nici intr-un an nu ne facem planuri de vacanta, pentru ca sotul nu stie niciodata cand va avea macar o saptamana libera. Cand totusi am plecat ne oprim si vizitam tot ce se poate si bineinteles ca mancam felurile de mancare specifice locului.

  3. si mie imi place sa imi planific vacantele in perioadele in care stiu ca sunt targuri sau festivaluri in zona respectiva. Imi plac mult eveenimentele de genul asta si cred ca sunt cea mai buna modalitate de a lua pulsul locului la cald, cum se spune.

  4. Eu abia astept sa merg la concert la Beyonce & JayZ (On the run) <3 dar si sa ma bucur de soare si sa ma bronzez! Super faine ideile tale, nu m-am gandit niciodata la ferma animalelor.

  5. Draga mea, cand este vorba de plecari, sorul meu se pricepe de minune, ai punctat foarte bine, iesirile la pescuit sunt minunate si cand vine sezonul, suntem pe balta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.