Prânz sănătos și rapid cu produsele Sissi

Prânzul este principala masă a zilei. Sunt nutriționiști care permit 5 mese pe zi, dar care să nu fie foarte bogate caloric. Eu încerc să mai scap de câteva kilograme și mă chinui să mănânc ceva sănătos, care să nu aibă multe calorii și totuși să-mi țină de foame pentru că nu mă pot ridica flămândă de la masă. Pentru asta, am apelat la produsele Sissi primite săptămâna trecută.

Produsele Sissi sunt sănătoase, au un procent foarte mare de carne în compoziție și un procent foarte scăzut de grăsime. Aceste detalii mă fac să le consum cu drag, atât eu cât eu, cât și fetița mea. Produsele pot fi consumate pur și simplu sub forma unui sandviș sau pot fi integrate în diverse rețete ușoare și foarte apetisante. Eu am primit multe produse Sissi din sortimentele pe care le comercializează ei pe piață, iar șunca de pui și de curcan este în topul preferințelor mele. Fetița mea adoră mușchiulețul și soțul meu nu are pretenții pentru că îi plac toate în egală măsură.

Astăzi vă propun să încercați o salată rapidă pentru acele zile în care nu aveți foarte mult timp la dispoziție. Vreau să vă spun că salata o puteți personaliza în funcție de preferințe. Verdeața o alegeți în funcție de ce aveți în casă, la fel și sortimentul Sissi folosit, dar vă rog să păstrați dressing-ul pentru că este delicios.

Ingrediente salată : o salată verde, o pungă de salată gata spălată sau o mână generoasă de rucola, ridichi, castravete, roșii și năut.

Tăiem legumele care sunt mari în felii potrivite, salata o așezăm frumos în castron și asta este tot. Avem nevoie de un dressing bun pentru a da gust bun întregului preparat.

Dressing: 3 linguri ulei de măsline, trei sferturi de lingură de oțet de mere cu miere, o linguriță generoasă de muștar,  o linguriță de miere, sare și piper.

Toate ingredientele se pun într-un borcan pentru a le putea amesteca foarte bine sau într-un bol mai înalt pentru a le amesteca energic cu telul. Ingredientele trebuiesc amestecate bine pentru a forma un sos bun și omogen. Este foarte gustos și dă un gust bun întregii salate.

Această salată a fost absolut delicioasă și chiar sățioasă. Puteți să o personalizați în funcție de ce aveți în frigider și cu un dressing bine ales, puteți da un gust special preparatului. Sper că v-am fpcut pofta și vă doresc să aveți un weekend plăcut.

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.