Comada mea de pe BornPretty

rokolla-agios-nikita2-min

Cercei – link

Rochie – SheIn

Sandale – No name(luate din Salonic)

Acum mai bine de o lună am primit o comandă de la BornPretty doar că a ajuns cu ceva timp înainte de vacanță și atunci nu prea am mai avut timp de nimic. Am luat produsele cu mine în vacanță în speranța că voi avea acolo timp de ele. Comanda mea a fost compusă dintr-o pereche de cercei foarte frumoși, un set de folii water decals pentu unghii și un set de bureței pe care intenționez să îi folosesc pentru manichiura gradient.Este a doua comandă pe care o dau pe Bornpretty și sunt mulțumită de felul în care lucrează ei. Principiul este același ca pe toate site-urile chinezești. În momentul în care plasezi comanda o și plătești, nu există transport pe acest site, și aștepți în jur de 30 de zile până îți ajunge coletul. Coletul ajunge la poșta vamală și eu nu am plătit nimic suplimentar pentru el.

rokolla-agios-nikita4-mincercei-bornpretty-min

Produsele primite sunt perfecte. La noi cu siguranță totul l-aș fi găsit la un preț mult mai mare. Mi-am luat acești cercei cu doar 3$ și i-am purtat într-un din serile petrecute în vacanță. Vreau să spun că au fost foarte apreciați. Acea piatră colorată poate fi scoasă așa că dacă vreți îi puteți purta ziua în varianta simplă iar seara le puteți adăuga acea piatră.Sunt pe placul meu.

bornpretty-water-decals-min

Foliile water decals le-am cumpărat la set. Așa era setul compus din toate aceste folii și am zis că ar fi o plăcere să le încerc pe fiecare în parte. Atunci când am plecat în vacanță am fost la manichiuristă ca să îmi fac unghiile cu ojă semi permanentă pentru că unghiile mele sunt încă fragile și se exfoliază rău. M-am gândit că sunt plecată 2 săptămâni și nu voi avea timp să îmi fac o dată la 2-3 zile unghiile și nici nu vroiam să stau cu oja sărită așa că am făcut o mică schimbare în rutina mea de îngrijire a unghiilor. Mi-am luat 2 folii cu mine în ideea în care voi avea timp îmi voi face pedichiura cu ele.

water-decals water-decals3-min water-decals4-min

Am avut marele ghinion ca Criss să facă febră într-una din zile și am fost țintuită în cameră așa că am avut diverse activități printre care mi-am amintit de aceste folii și am zis că acesta este momentul perfect să le încerc. Pentru cine nu cunoaște procedeul îl explic acum. Vă faceți unghiile în ce culori doriți și la final vă alegeți ce model vreți să aplicați tăiați cu forfecuța bucățica care urmează să fie pe unghie, eliminați plasticul transparent de pe partea din față și bucățica rămasă o prindeți cu o pensetă și o scufundați într-un pahar cu apă pentru maxim 30 secunde. După acest timp modelul se va desprinde de partea albă și se prinde pe unghie. Poate procedeul explicat este greoi dar vă asigur că cel mai stângaci om poate folosi aceste modele.

Burețeii vin la set de 3 bucăți. I-am cumpărat în ideea de a-mi realiza eu singură gradient dar nu prea am avut ocazia. Am fost a doua oară să îmi fac unghiile cu ojă semi permanentă și am rugat-o să mi le facă cu un astfel de model așa că dacă vreți să încercați cam așa este rezultatul. După ce voi renunța la oja semi permanentă am să încerc și eu acești bureței.

Dacă vreți să beneficiați de o reducere de 10% puteți folosi codul SHMT10

Voi cunoașteți site-ul Bornpretty? Ați plasat vreo comandă la ei?

banner_bornpretty

You may also like

6 comentarii

  1. Frumosi cercei. M-ati facut curioasa cu foliile astea pt unghiute. Oare se gasesc si pe la noi prin magazine? Uite ca nu am intrebat pana acum. Eu inca am ramas reticenta la comenzile de afara. 🙁

    1. Se gasesc si la noi doar ca nu gasesti atat de multe modele ca pe site-urile de profil. In plus acest site nu are transport si poti comanda fara sa platesti transport indiferent de valoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.